Dragana Mirković

Posle razvoda Dragana Mirković sreću je pronašla ovde, oči joj se smeju (foto)

Autor:

26.05.2024 17:51

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najveća sreća Dragane Mirković su njeni naslednici Marko i Manuela



Sreća Dragane Mirković je potpuna kada su pored nje Marko i Manuela, te se folk diva trudi da svaki slobodan trenutak provede sa decom.

Kada je pre nešto više od dva meseca odjeknula vest da su ona i njen suprug Toni Bijelić stavili tačku na brak dug dve i po decenije, upravo naslednici su bili Draganina najveća podrška.

Instagram

 

Iako su odrasli ljudi koji grade živote i karijere, sin i ćerka popularne pevačice odlučili su da se vrate nazad u porodični dom, dvorac Ebenfurt iz kog su se iselili pre nekoliko godina.

Svesni da je mami potrebna ljubav i podrška, Marko i Manuela uživaju u porodičnim trenucima zajedno sa Draganom, pa su tako juče zajedno bili na jednoj proslavi.

Sreća Dragane Mirković ne može se opisati rečima

Porodični prijatelji slavili su punoletstvo ćerki, a Mirkovićeva je na veselje stigla u najlepšem društvu - sa decom, što smo imali prilike da vidimo na Instagramu.

Muzička zvezda podelila je na pomenutoj društvenoj mreži fotografije sa sinom uz opis "Moj ponos" i nešto kasnije sa mezimicom Manuelom uz komentar "Moje sunce".

Pročitajte Razvod nije jedini, Dragana Mirković u novim problemima - Nemam nikakvu pomoć

Na obe slike ono što možemo da primetimo je da je sreća Dragane Mirković nemerljiva i da ona zaista u najlepšem društvu blista, čineći sve da što pre preboli najteži životni period.

Pevačica s pravom slovi za jednu od najjačih i najhrabrijih dama sa naše javne scene, a to je još jednom pokazala upravo kroz razvod kada dostojanstveno i podignute glave, sa širokim osmehom na licu, govori o svemu što joj se dešava.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading