Toni Bijelić

Ni nalik zamku u Beču: Ovo je rodna kuća Tonija Bijelića (foto)

Autor:

07.12.2023 18:45

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Dom Tonija Bijelića u rodnom mestu izgleda ovako



Zamak Ebenfurt, južno od Beča, prema granici sa Mađarskom, od 2010. godine vlasništvo je Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića.

 

U renoviranje prelepog zdanja, koje je od velike istorijske važnosti, bračni partneri uložili su pozamašnu sumu novca, međutim, malo ko zna kako izgleda dom Tonija Bijelića u selu Šimići.

Instagram

 

Iako je rođen u Beču, Draganin suprug je poreklom sa naših prostora i danas važi za jednog od najuspešnijih biznismena koji je ulažući u industriju automobila stekao pravo bogatstvo. 

Pročitajte Beli klavir, zlatna ogledala, lusteri ukrašeni Svarovski kristalima - U ovom dvorcu žive Dragana i Toni

Odnedavno Toni poseduje kompaniju „Majbah”, čiji jedan automobil košta više od 70.000 evra, a vlasnik je i "DM sat" televizije, kao i brojnih nekretnina. 

U rodnom mestu Šimići u Bosni i Hercegovin ima kuću i velelepno imanje, a zahvaljujući fotografijama koje je njegov sin Marko podelio na Instagramu dobili smo priliku da vidimo kako dom Tonija Bijelića izgleda.

Instagram

 

Stara seoska kuća okružena je netaknutom prirodnom koja čini da skromno uređeni dom Tonija Bjelića izgleda kao pravi raj za opuštanje. 

Instagram

 

Instagram

 

Bogatstvo uvaženog biznismena ne prestaje da intrigira javnost, a on je, kako sam priznaje, svu svoju imovinu prepisao Dragani. Na pitanje zašto je to učinio kratko je poručio: “Zato što sam to hteo”.

Pročitajte Nije želela klasičnu venčanicu - Ovako je Dragana Mirković stala pred matičara (foto)

Podsećanja radi, Dragana i Toni venčali su se 28. septembra 1999. godine, a kruna njihove ljubavi su sin Marko i ćerka Manuela

Komentari. (0)

Loading