Dragana Mirković

Beli klavir, zlatna ogledala, lusteri ukrašeni Svarovski kristalima: U ovom dvorcu žive Dragana i Toni (foto)

Autor:

29.10.2023 16:11

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Dom Dragane Mirković vredi milione



Zamak Ebenfurt, južno od Beča, prema granici sa Mađarskom, od 2010. godine u vlasništvu je Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića.

Iako se zdanje od velike istorijske važnosti nalazi na listi austrijskih kulturnih spomenika, malo je nedostajalo da se uruši.

Bračni par izdvojio je novac za renoviranje, a dom Dragane Mirković danas izgleda spektakularno.

Instagram

 

Dom Dragane Mirković vredi čitavo bogatstvo, a pevačica je s velikom pažnjom i ljubavlju birala svaki detalj koji se u njemu nalazi. 

Pročitajte Nije želela klasičnu venčanicu - Ovako je Dragana Mirković stala pred matičara (foto)

Lusteri ukrašeni Svarovski kristalima, zlatna ogledala, umetničke slike, impozantni beli klavir i detalj koji svi oduševljeno komentarišu – šlem koji su nosili stari Rimljani.

Mirko Tabašević

 

Instagram / Dragana Mirković

 

Instagram / Dragana Mirković

 

U ovom velelepnom zdanju nalazi se poseban kutak koji ima kulturno-istorijski značaj. Naime, unutar dvorca nalazi se kapela u kojoj se Marija Terezija molila u vreme kada je zdanje bilo u njenom vlasništvu.

Instagram / Dragana Mirković

 

Enterijerom dominiraju bela, bež i zlatna nijansa koje daju prefinjenu notu, a posebnu pažnju privlače antički motivi, unikatni predmeti i komadi nameštaja.

Pročitajte Prizor topi srca - Dragana Mirković sa roditeljima i sestrom, retka porodična fotografija

Dom Dragane Mirković i Tonija Bjelića okružen je zelenilom, a u dvorištu je smešten i luksuzni vozni park. Jedan do drugog parkirani su skupoceni automobili – „rols-rojs“, žuti i crni „lamborgini“ i drugi.

Impresivno, zar ne? 

 

 

Komentari. (0)

Loading