Katarina Žutić

Daleko od radoznalih pogleda: Seosko imanje Katarine Žutić pravi je raj na zemlji (foto)

Autor:

01.07.2023 20:00

Foto:

Foto:

Imanje Katarine Žutić nestvarno je lepoĆerka Svetlane Cece Bojković i Miloša Žutića, Katarina, oduvek je maštala da beogradski asfalt zameni mirnom seoskom kućom. 

Nakon bakine i dekine smrti glumica je nasledila raskošno seosko imanje koje je uredila po svojoj meri.

Instagram

 

Zahvaljujući fotografijama koje s vremena na vreme deli sa pratiocima na Instagramu uverili smo se da je Kaja prava domaćica i da joj život daleko od gradske vreve i te kako prija. 

Pročitajte Katarina Žutić o najvećoj intimi - Nisam manje žena ako nisam majka

Takođe, saznali smo da glumica sama podrezuje i kreči voće, sama sadi povrće, a interesantno je da joj se baš na ovom mestu rodila ljubav prema slikarstvu, na šta je posebno ponosna. 

Instagram

 

Instagram

 

Seosko imanje Katarine Žutić poslužio je dramskoj umetnici da se ponovo poveže sa prirodom, ali istovremeno da spozna nešto više o sebi, kao naprimer to da je talentovana za slikanje.

Tvrdi da je ovaj talenat nasledila od oca, koji je takođe pomalo slikao.

Pročitajte Novi početak Katarine Žutić - Na fakultet nisam otišla po diplomu, već po znanje

Da je selo za Katarinu ogromna inspiracija pokazuje i njena prva samostalna izložba slika koja je pre izvesnog vremena održana u Beogradu. 

Instagram

 

Imanje Katarine Žutić pravi je raj na zemlji, a nestvarni zalasci sunca pružaju spokoj i mir, a ujedno bude i najdivnije emocije, pa nije ni čudo što glumica blista i više ne skida osmeh sa lica. 

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading