Aleksandar Srećković

Razvod ga je potpuno promenio: Aleksandar Srećković Kubura spakovao kofere, mir i tišina nemaju cenu (foto)

Autor:

14.06.2023 15:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Imanje Aleksandra Srećkovića Kubure prava je oaza mira



Aleksandar Srećković Kubura posle razvoda od fitnes instruktorke Marije Savić rešio je da beogradski asfalt zameni seoskom idilom. 

- Mnogo mojih kolega sklanja se iz Beograda zbog gužve i ludila u gradu, kao i zbog posla kojim se bavimo, da bi mogli da ostanemo iole normalni, koliko je to potrebno - izjavio je jednom prilikom.

Instagram

 

Imanje Aleksandra Srećkovića Kubure nalazi se u selu Poljna u opštini Trstenik, a glumac je putem Instagram profila pokazao pratiocima kako izgleda njegov vinograd. 

„Puna raDna oprema..... vinogradi dobro poneli.... Još da kiša konačno stane i biće dobrog vina...... Stani kišo stani, stani”, napisao je Kubura ispod prelepe fotografije. 

Pročitajte Uskoro staje na ludi kamen - Kubura oduševio vestima

Podsećanja radi, Aleksandar i Marija su posle 20. godina braka rešili da se razvedu. Bivši partneri ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno učestvuju u odrastanju sinova Alekse i Vanje

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - otkrio je glumac svojevremeno za Story

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading