Aleksandar Srećković

Orezuje vinograde, gaji prasiće: Aleksandar Srećković Kubura je pronašao mir na selu, pravi raj (foto)

Autor:

28.12.2023 10:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Kuburino imanje pravi je raj na zemlji



Aleksandar Srećković posle razvoda od fitnes-instruktorke Marije Savić rešio je da beogradski asfalt zameni seoskom idilom. 

Kuburino imanje u selu Poljna sređeno je do detalja, a kako provodi dane, čime se bavi i pogled koji oduzima dah premijerno je pokazao u emisiji ”Metar moga sela”.

ATA Images

 

Zahvaljujući pomenutim kadrovima uverili smo se da je Kubura pravi domaćin i da mu boravak na selu i te kako prija. 

Pročitajte Teška bolest ga je tada prikovala za krevet: Aleksandar Srećković Kubura proživeo pravu agoniju

- Volim selo, poljoprivredu... Želeo sam da se bavim nečim što me ispunjava i što je kreativno, a to vino i rakija svakako zahtevaju. Kum i ja počeli smo da istražujemo, uvodimo neke nove metode, tako da sam zadovoljan - otkrio je glumac za „Blic dan“. 

Instagram

 

Instagram

 

Kuburino imanje poslužilo je dramskom umetniku da se ponovo poveže sa prirodom i istovremeno spozna nešto više o sebi, na primer to da je talentovan da napravi kvalitetno vinu. 

Pročitajte Uskoro staje na ludi kamen - Kubura oduševio vestima

- Sada je već zima i vinogradi nisu tako raskošni kao što izgledaju krajem proleća početkom leta, ali treba videti i ovu fazu. Jedan moj dan ovde uglavnom je radan.

Kada je berba, ima mnogo ljudi sa kojima radim. Ceo dan smo sagnuti oko grožđa, odvajamo, biramo... Sada nema vremena za odmor, ali biće jednog dana sigurno.

Kuburino imanje pravi je raj na zemlji. Osim vinograda i ogromne zemlje, on ovde ima i domaće životinje o kojima sam brine. Od kolega ga još niko nije posetio, ali glumac veruje da će se i to uskoro realizovati. 

- Niko od kolega me još nije posetio, ali planiram da napravim smeštaj pa će sigurno doći. Ovde celog leta stalno pirka vetrić i baš je lepo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC Zabava (@blic_zabava)

Komentari. (0)

Loading