Aleksa Srećković

Retko ga viđamo u javnosti: Kuburin sin veći je šmeker od tate i i te kako uspešan momak (foto)

Autor:

21.03.2023 15:45

Foto: Jelena Jovanov/Gloria

Foto: Jelena Jovanov/Gloria

Sin Aleksandra Srećkovića Kubure njegov je veliki ponos



Aleksandar Srećković Kubura u braku sa fitnes instruktorkom Marijom Savić Srećković dobio je dva sina - Aleksu i Vanju. Razlika između dva naslednika je čak 17 godina, stariji Aleksa ove godine napuniće 28 godina, dok će Vanja proslaviti jedanaesti rođendan.

Pročitajte Loš đak - Kubura otkrio šta je radio u srednjoj školi

Instagram

 

Budući da glumac i njegova bivša supruga nikada nisu javno eksponirali sinove, malo ko zna kako izgledaju. Ipak, Kubura je jednom prilikom na Instagramu podelio fotografiju sa starijim sinom i oduševio svoje pratioce.

Pročitajte Seda kosa, može da mu bude ćerka - Evo ko je muškarac sa kojim je žena prevarila Kuburu i rasturila im brak (FOTO)

Instagram

 

Svi su komentarisali da je Aleksa izrastao u pravog momka, a neki su čak rekli da je veći šmeker od tate. Sin Aleksandra Srećkovića Kubure završio je ETF u Beogradu i ne voli da se pojavljuje u javnosti, a glumac je jednom prilikom istakao koliko je ponosan nasvog naslednika.

Pročitajte Aleksandar Srećković Kubura posle razvoda napustio Srbij - Preljuba je učinila svoje, ovde je pronašao mir FOTO


- Aleksa je već svoj čovek i sam donosi odluke, ali snosi i posledice za njih.Za sada nemam suštinskih primedbi. Nadam se kako će tako i da nastavi. No, glavne odluke tek su pred njim, ali ja verujem u njega - rekao je Kubura jednom prilikom za Story, te otkrio šta najviše ceni kod sina.

- Što je pošten, dobre duše, veseo, duhovit, snalažljiv, uporan, samostalan.

Pročitajte Neočekivano, emocije preovladale - Kubura zaplakao u emisiji, nije skrivao koliko mu je teško

ATA Images

 

Kubura je priznao da je u današnje vreme izazov biti roditelj.

- Svakako da nije lako. Život je prebrz, prenapet, suviše stresan da bi se vreme za decu samo stvorilo. Moramo se boriti za njega. A za klince treba vremena. Ne mnogo, ali neophodno je da ono bude kvalitetno, oslobođeno svih spoljnih problema koji se njih ne tiču - ispričao je glumac. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading