Aleksa Srećković

Kuburin sin je ozbiljan dasa, završio je težak fakultet i neodoljivo podseća na oca (foto)

Autor:

04.12.2023 11:20

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sin Aleksandra Srećkovića Kubure umnogome podseća na oca



Aleksandar Srećković Kubura posle razvoda od fitnes-instruktorke Marije Savić-Srećković živi povučenim životom, te malo šta možemo da saznamo o njemu.

U braku su dobili dvojicu naslednika, Aleksu i Vanju, među kojima je razlika čak 17 godina. Stariji sin Aleksanda Srećkovića Kubure završio je Elektrotehnički fakultet i ponos je poznatih roditelja.

Ata Images

 

Popularni glumac nedavno je otkrio da je sa bivšom suprugom posle razvoda ostao u prijateljskim odnosima, te da zajedničkim snagama odgajaju sinove, tačnije mlađeg naslednika s obzirom na to da je Aleksa odavno postao „svoj čovek“.

- Kod ovako velike razlike imate zapravo dva jedinca i svakim se bavite ponaosob. Prednost je to što sam imao prilike da proverim, kroz vreme. 

 

 

Sin Aleksandra Srećkovića Kubure uskoro će stati na „ludi kamen“

Sve principe vaspitavanja koje smo primenjivali kod Alekse primenim, ako treba, modifikovane kod Vanje. Tu je uvek pomoć, sada već odraslog, starijeg sina, rekao je glumac svojevremeno o sinovima.

Pre izvesnog vremena stariji sin Aleksandra Srećkovića Kubure verio se sa dugogodišnjom izabranicom, što je posebno obradovalo dramskog umetnika. Taj podatak nedavno je ponosno podelio u jednoj televizijskoj emisiji.

Ata Images

 

Pročitajte Teška bolest ga je tada prikovala za krevet - Aleksandar Srećković Kubura proživeo pravu agoniju

- Aleksa ima 27 godina, on više nije dete. Živi sa svojom verenicom već četiri godine - rekao je Kubura, a preneo Story.

Komentari. (0)

Loading