Sloboda i Vojin

Kad se prvi put ženio, Sloboda i Vojin zajedno su proslavili njegovo momačko veče, a onda...

Autor:

03.12.2023 19:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Ljubavna priča Slobode i Vojina započela je mnogo ranije nego što su oni to hteli da priznaju sami sebi



Za neke su oni novi Milena i Gaga, za neke i bolji od njih. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković sigurno su jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

Njihov brak nikada nije pratio nikakav skandal, imaju dve ćerke bliznakinje, Milu i Veru koje su centar njihovih svetova, ali malo ko zna kako je i kada započela ljubavna priča Slobode i Vojina.

Đorđe Tomić

 

Početak njihove priče bio je filmski. Naime, par se upoznao na snimanju filma "Zona Zamfirova", a Vojin je još tada znao da je Sloboda prava žena za njega.

Zanimljivo je da je Vojin tada bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, koja je nekada radila na trećem kanalu RTS-a.

Ljubavna priča Vojina i Slobode vraća veru u iskrene emocije, kompromis i razumevanje

Kada je prvi put videla Vojina, Sloboda je još uvek bila maloletna, a zanimljivo je da su zajedno proslavljali njegovo momačko veče, ne sluteći da će im se putevi jednog dana ukrstiti.

- Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek.

Ata Images

 

Pročitajte Vlasnici ove prelepe kuće na obali Dunava su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković (foto)

Sećam se da smo te 2008. na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili - rekla je Sloboda koja je Vojinu u početku bila prijateljica.

Ljubavna priča Slobode i Vojina na kraju je pobedila, u braku su već deceniju i po, a glumac je deset godina stariji od supruge što se u njihovom slučaju pokazalo kao idealno.

Ata Images

 

- Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski.

Najvažnije je pomiriti se s time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom - rekla je ranije za naš magazin Sloboda.

Komentari. (0)

Loading