Sloboda i Vojin

Vlasnici ove prelepe kuće na obali Dunava su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković (foto)

Autor:

17.11.2023 21:16

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Kuća Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića na obali Dunava je pravi raj na zemlji



Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković brižljivo čuvaju porodični život i trude se da svojim ćerkama obezbede željenu privatnost i bezbrižno detinjstvo.

Iako godinama žive u Beogradu, bračni partneri svaki slobodan trenutak provode u Čortanovcima, gde su pre nekoliko godina kupili imanje na kojem su izgradili udobnu vikendicu.

clip printscreen

 

Kuća Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića nalazi se na samom obodu Dunava, a zbog neverovatnog pogleda i svežeg vazduha predstavlja pravi raj na zemlji. 

Kuća Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića skrivena od radoznalih pogleda

‒ Ono što je zanimljivo, a što su moje ćerke shvatile, jeste da im je lakše da savladaju predmet Priroda i društvo ako me slušaju dok hodamo kroz prirodu.

Često šetamo po šumi ili izađemo do reke ‒ rekao je jednom prilikom Vojin.

Instagram

 

Kuća Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića pruža popularnom paru preko potreban mir, a glumac ne krije da prelepo imanje sam održava. 

Pročitajte Reči Slobode Mićalović svi komentarišu, da li su upućene Vojinu - Možda ćeš se vratiti...

‒ Na placu imam oko šezdeset čokota vinove loze. Sam ih orezujem, prskam i radim sve što je potrebno, tako da znam ponešto o vinu, a volim i da popijem pravo crveno ‒ otkrio je Vojin.

Instagram

 

Poznato je da su Sloboda i Vojin pravi domaćini, pa s vremena na vreme u svom dvorištu organizuju druženje za porodicu i prijatelje, a pravili su i zajedničku rođendansku žurku. 

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading