Sloboda Mićalović

Bolest je Glogovca zauvek otrgla iz njihovih života, Sloboda u suzama: Eto, sada se i to dogodilo (video)

Autor:

11.03.2024 18:45

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloboda Mićalović na ivici suza, ovo je razlog



Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova unutar srpskih umetničkih krugova. Gde god se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću.

Porodično gnezo ovaj umetnički par svio je u srcu Beograda, a kada se zažele mira i tišine, prelepa vikendica nadomak Inđije idealno je mesto za beg od gradske vreve. 

Boško Karanović

 

Seosko naselje Čortanovci nalazi se na samoj obali Dunava, a Sloboda Mićalović je otkrila da su tamošnje ulice nedavno dobile imena po najpoznatijim srpskim glumcima. 

Pročitajte Vlasnici ove prelepe kuće na obali Dunava su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković (foto)

- Naše naselje u Čortanovcima, gde mi imamo vikendicu, nije imalo nazive ulica, bilo je bez broja. Sada su odlučili da ulice dobiju imena po glumcima. 

Tako da je tu i Bata Živojinović, i s njim sam igrala, i Marinkova ulica je tu, i Milenina i Gagina, a naša se zove Nebojša Glogovac

Ne znam kako će izgledati kad budu stavili tablu, za sada imamo samo tu mapu i dirljiva je jako - otkrila je Sloboda suznih očiju u emisiji ”Balkanskom ulicom”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Podsećanja radi, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su od 2008. godine, a kruna njihove ljubavi su bliznakinje Mila i Vera, koje su krajem januara napunile 14. godina. 

Komentari. (0)

Loading