Sloboda i Vojin

Mlada sa hit frizurom, mladoženjin stajling nezaboravan: Fotografija sa venčanja Slobode i Vojina

Autor:

19.10.2023 20:40

Foto:

Foto:

Fotografija sa venčanja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića dosta se komentariše



Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a njihov brak traje već petnaest godina.

Poznato je da intimu ljubomorno čuvaju, ali ponekad se pohvale lepim fotografijama iz privatne arhive, pa je tako bilo upravo za jednu godišnjicu braka.

Lepa glumica podelila je uspomenu, a fotografija sa venčanja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića izazvala je lavinu komentara.

 

 

 

Fotografija sa venčanja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Mladina venčanica oduševila je jednostavnošću i elegancijom. Sloboda je nosila šiške koje su prekrivale oči i apsolutno je plenila u uskoj beloj kreaciji, dok je u kosi imala retro veo.

Ipak, više pažnje privukao je mladoženja koji je uz svečano odelo teget boje nosio mušku torbicu popularniju kao pederuša.

Pročitajte Čarobno dvorište i pogled od milion dolara - Ovo je luksuzna vikendica Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

Na društvenim mrežama našli su se kritičari koji smatraju da ovakav izbor torbice nije išao uz elegantno odelo, ali Vojin tim komentarima nije pridavao značaj.

Inače, bračni par se upoznao 2002. godine na snimanju filma „Zona Zamfirova”, kada su se rodile prve simpatije.

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, da bi 2004. godine počeli svoju ljubavnu priču, koju su krunisali brakom četiri godine kasnije, a potom su došle bliznakinje Vera i Mila.

Boško Karanović

 

Zanimljivo je to da su Sloboda i Vojin na „ludi kamen”, uslovno rečeno, stali čak tri puta. Prvi put su sudbonosno „da” izgovorili u seriji, drugi put su se venčali u realnosti, dok su treći ponovo za potrebe snimanja serije.

Pročitajte Danas su prijateljice i koleginice, a ljubile su istog: Bivši dečko Slobode Mićalović je muž ove glumice

Glumac se svojevremeno za medije prisetio prvog puta kada je ugledao svoju buduću suprugu.

– Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke.

Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu „lepa je” ili slično.

Komentari. (0)

Loading