Suzana Mančić

Nikad viđena fotografija sa svadbe Suzane Mančić: Venčanica je san snova, a tek da vidite mladoženju (foto)

Autor:

03.08.2023 16:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Venčanica Suzane Mančić je san svake devojke



Omiljena loto devojka, Suzana Mančić na sceni je skoro pola veka.

Sa nepunih 18 godina postala je deo javnog miljea, a od tada ne prestaje da zrači lepotom, harizmom i pozitivnom energijom.

Ata Images

 

Iako nastoji da privatnost sačuva od radoznalih pogleda Suzanin ljubavni život tema je o kojoj se i dan danas priča i piše. 

Naime, pre nego što se 2018. godine zarekla na večnu ljubav Simeonu Osomokosu slavna voditeljka bila je udata za Nebojšu Kunića kome je podarila dve prelepe ćerke Teodoru i Nataliju

Pročitajte Nije odolela trendu - Suzana Mančić uradila novu korekciju, izgleda bar 10 godina mlađe (foto)

Suzana i Nebojša su bračne zavete izgovorili 1989. godine, a jedina slika sa njihovog venčanja osvanula je na društvenoj mreži Instagram. 

Zaljubljeni par nije skidao osmeh sa lica, a venčanica Suzane Mančić oduzima dah. Kreacija koju je voditeljka ponela bila je veoma moderna u to vreme, a izraženi dekolte i puf rukavi dali su joj poseban pečat.

Fotografiju sa svadbe pogledajte OVDE

Ipak, ljubav nije imala srećan kraj, a Suzana i Nebojša su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima i zajedno su učestvovali u odrastanju i vaspitanju ćerki. 

- Čujem se s bivšim suprugom Nebojšom bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da tako i treba da bude.

Pročitajte Ćerke sam pratila i proveravala im džepove - Suzana Mančić kao samohrana majka borila se sa mnogo toga...

Ćerke Natalija i Teodora se redovno čuju s ocem, nijednog trenutka nisam uticala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. 

Ne pominjem ga često u javnosti jer on ima svoj život. On je jedan deo mog života koji niti mogu niti želim da izbrišem - rekla je jednom prilikom Suzana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading