Suzana Mančić

Nije odolela trendu: Suzana Mančić uradila novu korekciju, izgleda bar 10 godina mlađe (foto)

Autor:

03.06.2023 19:30

Foto:

Foto:

Estetske korekcije Suzane Mančić više nisu tajna, ni ona im nije odolela



Od prvog pojavljivanja na javnoj sceni Suzana Mančić ne prestaje da zrači lepotom, harizmom i pozitivnom energijom. Širok osmeh odavno je postao njen zaštitni znak, a savršen izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Čuvena „Loto devojka“ koja će u novembru proslaviti 67. rođendan marljivo vodi računa o sebi, te često odlazi na tretmane koji doprinose boljem izgledu lica i tela.

Instagram

 

Ovoga puta voditeljka je otišla korak dalje, pa su estetske korekcije Suzane Mančić postale glavna tema o kojoj se priča i piše. 

- Iskreno da vam kažem, ja ne volim da vežbam, niti idem u teretane. Volim tretmane koje oblikuju telo i volim mnogo toga da isprobam - ističe voditeljka i dodaje:

Pročitajte Skinula obime i zategla se, Suzana Mančić otkrila magičan tretman za mršavljenje - Išla sam kao blesava

- Evo, danas sam radila zatezanje ruku, jer problem je kada obučete neku haljinu ili majicu koja otkriva ruke, a one budu opuštene, odmah počnu kritike jer navikla sam ljude da budem uvek u top formi i zato ne bežim od tretmana da i dalje budem dobra cicamaca - zaključila je Suzana za Pink.rs. 

Boško Karanović

 

Podsećanja radi, Suzana Mančić je prilikom nedavnog gostovanja u emisiji "Pusti brigu" otkrila koji tretman za podmlađivanje najčešće koristi. 

- Koristim sva dostignuća anti-ejdžinga i nege tela koja dođu u Beograd. Podmlađujem se na sve moguće načine, a da su prirodni.

Pročitajte Nije teško, jede se kašikom, može i hladno - Jelo Suzane Mančić kojim je oduševila muža

Od prošlog leta sam rešila da sredim figuru i otkrila sam aparat koji se zove endosfera. Išla sam kao blesava, svaki drugi dan.

Skinula sam obime, zategla sam se, jer nisam osoba koja će da vežba - priznala je ona u pomenutoj emisiji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (4)

Loading
Rubi

03.06.2023 19:58

Ajme,hlača kao tajice,sve se ocrtava.

Naki

04.06.2023 15:43

Najlepse je stariti dostojanstveno i negovati se. Svaka bora treba lepo da stoji. Korekcije se vide i deluju vestacki. Nikako da se shvati da je problem u glavi, a ne u borama, podocnjacima i oblinama. Lepa i pametna zena zraci, imala ona vise ili manje bora.

Snezana

04.06.2023 19:13

Draga Suzana skidaj ove roze pantalone,vrlo su neukusne,lose ih nosis, Iistakla si sa njima ,,nesto" sto treba biti sakriveno.😲

Aleksandra

20.06.2023 00:23

Nema ništa gore od zavidnih neostvarenih i ljubomornih žena.