Bez igle i noža do mladalačkog izgleda, da moguće je!

Autor:

11.11.2020 12:00

Foto:

Foto:



Izreka da neke žene stare kao zlato, a druge kao cipela danas više ne važi.

Zahvaljujući globalnoj fascinaciji potragom za večnom mladošću, industrija lepote napredovala je neverovatnom brzinom i prvi put u ljudskoj istoriji velikoj većini ljudi na planeti dostupni su tretmani za podmlađivanje o kojima su pre nekoliko decenija i holivudske dive mogle samo da sanjaju. Privilegiju da u poznim godinama imaju mladolik, lep i negovan izgled više ne poseduju samo odabrane žene, sada je imaju mnoge, pa se može reći da je kako ćemo stariti postalo stvar izbora.

George Marks/Hulton Archive via Guliver

Revolucionarni tretmani u 2020. godini omogućavaju da za samo jedan dan izbrišete sa lica i do deset godina starosti, a da pritom ne idete na skupe i bolne hirurške intervencije, da se ne suočavate sa iglama, skalpelima i brinete o tome koliko dugo će trajati oporavak. Sve se završava uz pomoć ultrazvučnih i visokofrekventnih radio-talasa (mesojet aparat na primer), elektrostimulacijom, procedure se rade u pauzi za ručak, a komplikacije ne postoje.

Pročitajte i: Svetski ‘Hair trend’ na domaći način: Ko je dama koja se odvažila da ponese frizuru Dženifer Lopez? 

Keystone/Hulton Archive via Guliver

Tretmane birajte u skladu sa godinama, potrebama kože i stilom života - čak i ako nemate probleme na licu, zdrav, dobar i mladalački izgled treba očuvati. Ukoliko ste primetili prve znake starenja na licu, pigentaciju ili vam se koža opustila, probudite ćelije i podstaknite stvaranje kolagena. Podignite tonus kože ili uradite liposukciju bez skalpela (da i to je moguće), i sve to ručnim aparatima neverovatne brzine.