Suzana Mančić

Naočare za vid, od pudera i karmina ni traga ni glasa: Ovako Suzana Mančić (68) izgleda bez trunke šminke (foto)

Autor:

26.05.2024 14:14

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Mančić bez šminke izgleda ovako, da li biste je prepoznali?Suzana Mančić bez šminke u 68. godini života nema čega da se stidi, i to nije fraza već istina.

Nekadašnja loto devojka juče je na Instagramu podelila fotografiju iz porodičnog doma dok je pripremala ručak, a sve pratioce pozdravila je u potpuno prirodnom izgledu što je naišlo na oduševljenje svih.

Godine joj nisu mnogo oduzele na lepoti i bez obzira na dostojanstveno starenje uspela je da zadrži mladalački šarm i sjajan izgled prikladan njenim godinama.

Kako i sama ističe, da bi žena bila lepa mora da se neguje, a ovu lekciju naučila je od svoje majke, zbog čega su sve žene u Suzaninoj familiji prirodno lepe. Ranije je isticala da joj je početak dana veoma bitan i za izgled i za psihu.

- Volim da umijem lice hladnom vodom, i nakon buđenje i pre spavanja. To pokreće perifernu cirkulaciju, pa je dobro i za psihu i za kožu - rekla je Suzana ranije za HELLO! magazin.

Ovako izgleda Suzana Mančić bez šminke

Osim toga nega lica za našu voditeljku predstavlja ono najbitnije, ali i sama svesna koliko su se trendovi promenili, a Suzana Mančić bez šminke juče je pokazala da se ne mora podleći istim tim trendovima:

- Sve je delotvorno, ali nijedan lifting ili botoks vam ne vrede ako nemate čistu, negovanu i zdravu kožu. Za to nije potreban dubok džep, već trud.

Možete se negovati i jeftinijim preparatima i to je mnogo bolje rešenje nego da idete na mezoterapiju, a da vam je prljava koža.

Pročitajte Operacija Suzane Mančić nije dala očekivane rezultate - Nisam mogla da pomerim ruku

Ko nema novca za tretmane može stavljati masku od žumanca, meda i maslinovog ulja, koja je odlična.

Suzana Mančić govorila i o svežini lica za koju je zadužena jedna dobro poznata mast, posebno u zimskom periodu.

- Jekoderm mast, namažem je uveče i tako prespavam. To je posebno dobro za suvu kožu - zaključila je voditeljka.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading