Eva Longorija

Godine čine svoje: Lice Eve Longorije svi komentarišu, uslikana bez trunke šminke (foto)

Autor:

28.11.2023 10:01

Foto: Chrissy Teigens / Getty Images

Foto: Chrissy Teigens / Getty Images

Lice Eve Longorije su svi netremice gledali



Eva Longorija navikla nas je na besprekoran izgled. Bilo da su pitanju svakodnevne ili svečane prilike atraktivna glumica je uvek na visini zadatka.

Tajna njene lepote leži u dobroj genetici, a ostatak postiže tretmanima i pažljivo odabranim proizvodima koje svakodnevno koristi, pa nije ni čudo što lice Eve Longorije nema niti jednu bubuljicu. 

Chrissy Teigens / Getty Images

 

Zvezda serije ”Očajne domaćice” se ne libi ni da pokaže kako izgleda bez šminke, a najnovila objava na kojoj nema ni trunku pudera, maskare i karmina pokazuje da to radi s potpunim pravom.

Pročitajte Smršala 20 kilograma uz poseban jelovnik -  Dijeta Eve Longorije će vas prepoloviti

Lice Eve Longorije u 48. godini izgleda savršeno, a komplimenti na račun njene lepote i harizme ni ovoga puta nisu izostali. 

- Verovatno me nećete ni prepoznati bez mojih veštačkih trepavica i šminke - našalila se glumica koja je putem društvenih mreža otkrila svoju dnevnu rutinu za negu kože.

youtube printscreen

 

Naime, Longorija dan počinje utrljavanjem seruma sa hijaluronom, zatim nanosi ulje za lice zajedno sa bogatom kremom i radi kratki tretman masažerom.

Lice Eve Longorije besprekorno izgleda

Oko očiju nanosi serum za negu čije dejstvo pojača tankim jastučićima za negu. Eva redovno koristi kremu sa zaštitnim faktorom, a zatim nanosi podlogu i konsiler.

Očima poklanja posebnu pažnju - uz senke u boji terakote koristi crnu olovku. Njome iscrtava liniju u samom korenu trepavica, a zatim je umekšava senkom u boji čokolade koju nanosi tankom četkicom. 

Umesto pudera, koristi toniranu kremu, a korektorom prikriva tamne hiperpigmentacije. Potom pažljivo iscrtava obrve i popunjava njihov oblik, a tek onda nanosi bronzer na ivice lica.

Pročitajte Dodaje godine i ističe nedostatke - Ovu nijansu ruža dame u petoj deceniji treba da izbegavaju

Zatim slede dve vrste hajlajtera - u kremu i u prahu, pa takođe dva rumenila - prvo tamnije, za čitave jagodice, a onda i nešto svetlije i jarkoroze - za središni deo.

Na kraju dolaze na red usne - olovka mora da bude kremasta, ali da se ne razliva, ističe glumica. Za usne koristi dva ruža - ivične delove maže smeđecrvenom "nude" nijansom, a na sredinu stavlja crveni karmin. 

Komentari. (0)

Loading