Suzana Mančić

Ovako Suzana Mančić izgleda nakon operacije kapaka, reakcija njenog supruga će vas iznenaditi (video)

Autor:

23.04.2024 09:35

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Izgled Suzane Mančić nakon operacije kapaka svi komentarišu, najnovije fotografijeIako je godinama na malim ekranima, čini se da je vreme za Suzanu Mančić stalo.

Štaviše, kako decenije prolaze, ona izgleda sve mlađe, za šta je u najvećoj meri zaslužna adekvatna nega, ali i minimalne estetske korekcije kojima se podvrgla.

Poslednja u nizu jeste operacija kapaka nakon koje je novi izgled Suzane Mančić postao glavna tema.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Prvi put nakon intervencije najpoznatija „loto devojka” se skockana od glave do pete pojavila u srcu Beograda, a izgled Suzane Mančić je prisutne ostavio bez daha.

Pročitajte Operacija sa kojom se ne treba igrati - Suzana Mančić se oglasila nakon intervencije, najnovije informacije

Besprekoran izgled Suzane Mančić dopao se i njenom suprugu Simeonu Ocomokosu kome se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj zarekla na večnu ljubav

- Moj muž uvek, pošto ne živimo zajedno, kad se vidimo kaže: „Mančić, lepo izgledaš” ili „Mančić, smršala si” i to je prijatno čuti. 

On, zaista, sve primeti. Ali nije primetio kad sam operisala kapke, što znači da mi je urađeno jako dobro - kroz smeh je ispričala atraktivna voditeljka u emisiji „Moj Blic dan”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

 

Podsećanja radi, blefaroplastika je zaista mnogima pomogla da progledaju. Ova hirurška intervencija je vrlo efikasna, a njome se odstranjuje višak kože i masnog tkiva sa gornjih i donjih kapaka ili sa oba.

Pročitajte Ne skida osmeh sa lica - Suzana Mančić se vratila prvoj ljubavi, najnovija fotografija

Zahvat se radi pod anestezijom, traje najviše dva sata, a šavovi se uklanjaju posle nedelju dana.

S druge strane, spušteni kapci su mnogim poznatim damama zaštitni znak, pomenimo tek svetske lepotice Blejk Lajvli Ketrin Zitu Džouns.

Komentari. (0)

Loading