S kraljevskih dvorova

Smršala: Prvo pojavljivanje najtužnije princeze posle lečenja

Autor:

02.05.2022 12:30

Foto:

Foto:

Kneginja od Monaka Šarlen prvi put se pojavila u javnosti posle lečenja i pokazala da je dosta smršala



Posle meseci lečenja, kneginja od Monaka Šarlen najzad se pojavila u javnosti. Tokom tog prvog pojavljivanja u Monaku, posle zdravstvenih problema, najtužnija princeza je pokazala da je vidno smršala.

Pročitaj i - Njih nije zaboravila: Emotivna poruka najtužnije princeze na svetu

U društvu supruga, kneza od Monaka Alberta i dece, sedmogodišnjih blizanaca Gabrijele i Žaka, Šarlen je prisustvoval trci Formule E u Monaku. Bio je to njen prvi izlazak u javnost sa porodicom otkako se vratila s lečenja iz Švajcarske. Nije bila raspoložena, niti se smejala. Stajala je uz supruga i decu i nezainteresovano pratila ceremoniju dodele trofeja. Za ovu priliku ponela je sivu odevnu kombinaciju, nosila je kratku plavu kosu a mnoge je zabrinuo njen pomalo izgubljeni i zamišljeni pogled.

Profimedia

 

Najtužnija princeza se poslednjih godinu dana borila sa zdravstvenim problemima, zbog čega je bila odvojena od porodice, i nije se pojavljivala i u javnosti. Većinu prošle godine provela je u Južnoj Africi nakon što joj je dijagnostikovana hronična upala sinusa tokom njenog humanitarnog putovanja. Zbog bolesti je završila u bolnici, imala je tri operacije, što je onemogućilo njen raniji povratak u Monako.

Profimedia

 

A nakon što je u novembru napokon stigla u Monako, ubrzo ga je i napustila da bi nastavila lečenje u Švajcarskoj boreći se sa stanjem hroničnog umora i iscrpljenosti.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading