S kraljevskih dvorova

Njih nije zaboravila: Emotivna poruka najtužnije princeze na svetu

Autor:

10.12.2021 14:00

Foto:

Foto:

Kneginja od Monaka Šarlen na instagramu čestitala deci, blizancima Gabrijeli i Žaku sedmi rođnedan



Kneginja od Monoka Šarlen prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svom životu. Prema saopštenju kneževske palate iz Monte Karla, ona se nalazi na lečenju u jednoj psihijatrijskoj klinici nakon što se u Monako vratila posle višemesečnog boravka u Africi. Tamo je Šarlen imala ozbiljnih zdravstenih problema sa uhom i nekoliko hirurških intervencija, a nakon jedne od operacija naknadna infekcija uha, nosa i grla dovelo je do teških problema sa sinusima i gutanjem.

Pročitaj i - Princeza se vratila kući: Kraj spekulacijama o razvodu prinčevskog para

Najtužnija princeza na svetu danas je na instagramu imala novu objavu: podelila je fotografije svojih blizanaca Gabrijele i Žaka, povodom njihovog sedmog rođendana.

Uz te fotografije, na kojoj se vide njena zajednička deca sa knezom od Monaka, Albertom, poslala je vrlo emotivnu poruku:

 

 

- Srećan rođendan, bebe moje. Hvala ti bože što si me blagoslovio tako divnom decom. Voli vas mama.

Na fotografijama se vidi kako blizanci duvaju svećice na torti u obliku broja “7” u prostoriji ukrašenoj balonima i ostalom rođendanskom dekoracijom, a sve ukazuje da je fotografija napravljena u prostorijama kraljevske rezidencije.

Albert je prošlog meseca otkrio da je njegova supruga primljena u jednu psihijatrijsku ustanovu nekoliko dana nakon povratka u Monako, a posle višemesečnog boravka u svojoj rodnoj zemlji u Južnoj Africi.

Profimedia

Princeza Šarlen sa suprugom Albertom i decom po povratku u Monako

 

Knez je tada da ona pati od “emocionalne i fizičke iscrpljenosti”, dok su njeni prijatelji ubrzo demantovali te njegove izjave.

 

Komentari. (0)

Loading