Novi detalji o zdravstvenom stanju najtužnije princeze: Šarlin propustila proslavu, oglasila se i palata

Autor:

29.01.2022 12:25

Foto:

Foto:

Zdravlje princeze Šarlin i dalje je nestabilno, te će princeza nastaviti da se oporavlja još nekoliko nedelja.



Članovi kraljevske porodice Monaka nedavno su obeležili Dan Svete posvećenosti, godišnju proslavu u čast njihovog sveca zaštitnika, a kako na pomenutoj proslavi nije bilo najtužnije princeze, Šarlin, palata se oglasila, te iznela nove detalje o njenom zdravstvenom stanju, te oporavku koji je čeka.

Pročitajte Oglasila se najtužnija princeza: Moćna poruka za praznik

Christian Sperka

 

- Oporavak princeze Šarlin i lečenje zuba trajaće još nekoliko nedelja - piše u pomenutom saopštenju, a prenosi People, te se to navodi kao glavni razlog njenog odsustva sa svečanosti.

- Zajedno sa svojim suprugom princom Albertom II u mislima je sa svim stanovnicima Monaka povodom ovih proslava. Čim njeno zdravlje bude dozvolilo, princeza će se sa radošću ponovo podeliti zajedničke trenutke s njima.

- Tokom ovog perioda, kraljevski par traži da se njihov privatan život i život njihove dece i dalje poštuje - zaključuje se u saopštenju.

Pročitajte Princeza se vratila kući: Kraj spekulacijama o razvodu prinčevskog para

Podsećanja radi, princeza Šarlin koja je u sredu proslavila 44. rođendan, trenutno se nalazi na lečenju van Monaka nakon što je pretrpela duboku iscrpljenost, emocionalnu i fizičku, objasnio je princ Albert II u novembru prošle godine za People.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading