Vera i Mila

Odavno ih nismo videli: Slobodine i Vojinove bliznakinje napunile 14 godina, najnovija fotografija (foto)

Autor:

30.01.2024 10:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića juče su napunile 14 godinaĆerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, Vera i Mila, juče su proslavile rođendan.

Bliznakinje su napunile 14 godina, a ponosna mama odmah se pohvalila svojim pratiocima uz prelepu fotografiju.

Ata Images

 

„Neka život bude nežan i dobar prema vama. Živele i srećne da ste zauvek", napisala je glumica pored slike svojih naslednica.

Pročitajte Sloboda iskreno o ćerkama - Vojinova ideja je bila da ih sklonimo, ali ne da ih drugi ne bi videli

Inače, Sloboda je nedavno u jednoj emisiji govorila o ćerkama, te otkrila da, iako je devojčicama zanimljiva profesija njihovih roditelja, sebe ne vide u glumi.

 

 

 

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića sada su u novoj fazi

- Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one, kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. 

U tim godinama, iako mi je tata bio glumac, ja nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice - kazala je Sloboda Mićalović nedavno.

Pročitajte Prelep početak godine, Sloboda sve otkrila - Mila i Vera su presrećne

- Sada su u nekoj novoj fazi. Bude se neke nove devojke u njima, neki karakteri, a to treba da se isprati, ali sam veoma zadovoljna - dodala je Sloboda za K1.

Podsetimo, Sloboda i Vojin sudbonosno „da” izgovorli su 2008. godine, a 2010. postali su roditelji bliznakinja.

Ata Images

 

- Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju.

Živiš sa cimerkom pa se posvađate, a kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - rekla je glumica jednom prilikom.

 

Komentari. (0)

Loading