Vera i Mila Ćetković

Sloboda iskreno o ćerkama: Vojinova ideja je bila da ih sklonimo, ali ne da ih drugi ne bi videli

Autor:

23.01.2023 19:28

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Ćerke Slobode i Vojina nisu deo javne scene, a koliko je to bilo teško postići iskreno je ispričala glumica gostujući u popularnoj televizijskoj emisiji



Koliko su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković angažovani i koliko njihova popularnost sa godinama raste suvišno je i govoriti. Ipak, za svaku pohvalu je da su ćerkama Veri i Mili, uprkos svemu tome, pružili bezbrižno i spokojno detinjstvo daleko od medija. 

Pročitajte Prelep početak godine, Sloboda sve otkrila - Mila i Vera su presrećne

Boško Karanović

 

Marija Kilibarda ugostila je Slobodu u svojoj emisiji i dodelila glumici "diplomu" za najbesprekornije izgrađen imidž javne ličnosti u Srbiji. Sloboda je priznala da je za to trebalo mnogo odricanja, kao i da je postavila prioritete, u čemu joj nimalo nije bilo lako.

- Mi nemamo više tu vrstu slobode da živimo kao normalan svet, uslovno rečeno - rekla je Sloboda i istakla da joj se dešavalo da da deo sebe ali i da veoma dobro kontroliše svoje postupke i emocije, a u javnim nastupima posao je uvek na prvom mestu.

Pročitajte Ne zna se koja je lepša - Sestre Mićalović u punom sjaju

Instagram

 

Glumica se osvrnula i na odrastanje svojih ćerki, koje su dugo vešto skrivane od javnosti.

- Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete u svakom smislu, a onda u jednom trenutku shvatiš da ne možeš uvek da ih štitiš i da život drugačije stvari nosi i da ih pripremiš da odlete iz tog gnezda - rekla je Sloboda Mićalović na TV Prva.

ATA Images

 

Vojin i ona su hteli da ćerke "sklone" sa ovog podneblja kako ne bi morale da nose teret slave svojih roditelja

- Vojinova ideja je bila da ih sklonimo uslovno rečeno. Ali ne da ih ne bi drugi videli, deca kao i svaka druga deca, samo nismo hteli da im namećemo da moraju da nose i naš život, što je neminovno. Nije bilo potrebe da prerano ulaze u taj svet, jer to njima ništa ne znači. Ako me pitaš da li mi je žao što nemam neke profesionalne fotografije sa njima kada su bile male - jako mi je žao. Ali one su sad svesne - istakla je Sloboda Mićalović, koja dodaje i da se sa svojim mužem Vojinom slaže i dogovara oko vaspitanja bliznakinja.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Petar

23.01.2023 22:57

Mislim da malo preteruje,oni su obicni glumci, nista spektakularno... Treba da bude realna