Sloboda Mićalović

Ne zna se koja je lepša: Sestre Mićalović u punom sjaju

Autor:

28.08.2022 13:15

Foto:

Foto:

Sestre Mićalović u provodu: uživaju u letnjim zajedničkim druženjima



Sestre Mićalović u provodu: glumice i sestre Sloboda i Dragana Mićalović leto provodo uživajući u svim njegovim čarima, odmarajući i puneći baterije pored lepog plavog Jadrana, na plažama Crnogorskog primorija i Ade Bojane, uz izlaske i zalaske sunca. Nedavno su poznate glumice osim posete plažama, otputovale na zajednički put u poseti gradu svetlosti i ljubavi u društvu Slobodinih ćerki, bliznakinja Vere i Mile koje su na letnjem raspustu, obilazeći francusku prestonicu. Šetajući u predvečerja pored reke Sene, slušajući francusku uličnu muziku na trgovima, pevušeći uz poznate pesme istihove.

Instagram

 

 

Pročitajte Diznilend za odrasle: Sestre se vratile u detinjstvo

 

Zajedno su prisustvovale i proslavi 30. rođendana koji je proslavljao Diznilend park u Parizu, obeležen spektakularnim vatrometom, dok su one uživale obilazeći svaki kutak sa omiljenim crtanim junacima. Nakon toga glumica Dragana Mićalović je sa društvom bila na Adi Bojani, provodeći dane na plaži uz pesmu i igru, omiljene taktove i stihove Olivera Dragojevića. Mlada glumica je ovog leta diplomirala glumu na Fakultetu savremenih umetnosti, u klasi profesora Hadži Nenada Maričića, nakon čega je otišla na zasluženi odmor, kako bi napunila baterije za nove predstojeće obaveze i poslovne angažmane.

Glumica Sloboda Mićalović je nedavno prisusvovala Festivalu Filmski susreti u Nišu, promovišući film "Bilo jednom u Srbiji" koji govori o gradu Leskovcu i kako su ga njegovi stanovnici izgradili i bojili svojim snovima zajedno. Osim u filmu, po kojem je snimljena i istoimena serija koja ima 8 epizoda, koje bi u toku 2022. godine trebala da se emituje na RTS kanalu, Sloboda snima seriju "Tajna vinove loze" u kojoj tumači glavnu ulogu Veru, vlasnicu vinograda koju život spaja sa njenom jedinom ljubavi iz srednjoškolskih dana Vukom Tomovićem, kojeg glumi njen suprug Vojin Ćetković.

Ona je pored odmora u Crnoj Gori, bila i angažovana u predstavi "Neki to vole vruće", dok ju je iz publike bodrila starija sestra Sloboda Mićalović. Tokom leta, sestre Mićalović provode vreme zajedno kad god mogu, pa su tako prisustvovale gradskim dešavanjima i muzičkim nastupima i koncertima na kojima su sve tri uživale, pevajući. Tako je Sloboda nedavnom objavom na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj Mirijana, Dragana i ona uživaju zajedno.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading