Vera i Mila Ćetković

Prelep početak godine, Sloboda sve otkrila: Mila i Vera su presrećne

Autor:

13.01.2023 18:00

Foto:

Foto:

Ćerke Slobode Mićalović novogodišnje praznike obožavaju



Novogodišnji praznici polako polaze, a evo kako je 2023. godina počela u domu omiljenog glumačkog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

- Kao i kod svih, praznici se sada razlikuju u odnosu na ono vreme kada sam bila bez porodice. Sada najviše uživam kada sam kod kuće sa svojom decom, dokle god one još žele da praznike provode sa nama, dok ne krenu svojim putem – rekla je kroz osmeh Sloboda za Exkluziv i naglasila da se samom dočeku Nove godine ne raduje toliko koliko Božiću.

Pročitajte Emotivna poruka i poseban poklon za mamin jubilarni 70. rođendan

Printscreen Prva Tv

 

- Oko Božića budemo u vikendici, onda nam dođu prijatelji i to mi je ipak najlepši deo praznika. Nisam ljubitelj te fame i histerije oko Nove godine, ali Badnje veče i Božić volim da sam, naravno, u krugu porodice, a onda mi dolaze najdraži prijatelji da budemo zajedno.

Vera i Mila obožavaju zimu i zimske sportove, a kako snega u Beogradu još uvek nema, Sloboda je ćerke povela na trenutno najlepše mesto u gradu - Zimsku bajku.

Boško Karanović

 

- Ovde sam nekako privatno došla, ne samo kao Sloboda Mićalović, već kao mama. Dovela sam svoju decu da vidim kako će one da reaguju i one su oduševljene. Zaista je sve čarobno, paralelni grad u gradu - iskreno je rekla Sloboda koja je uživala sam mališanima čitajući im bajke.  

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading