Sloboda Mićalović

Emotivna poruka i poseban poklon za mamin jubilarni 70. rođendan

Autor:

09.10.2022 20:15

Foto:

Foto:

Emotivna poruka glumice Slobode Mićalović raznežila sve



Poznata glumica Sloboda Mićalović je nedavno na svom Instagram profilu podelila fotografije sa emotivnom porukom i poklonima koje su sestre Mićalović spremile za njihovu majku Milicu koja ove godine proslavlja svoj jubilarlni 70. rođendan. Sa svojim pratiocima je podelila ogrlicu koja simbolično predstavlja sjajnu zvezdu, dok je na drugoj fotografiji torta u obliku srca sa emotivnom porukom: "Hvala ti na svemu! Volimo te majko." Poznata glumica se nakon što je leto provela sa porodicom, decom, kao i mlađom sestrom Draganom na Crnogorskom primorju i u francuskoj prestonici, vratila svojim poslovnim obavezama i angžmanima, promovišući projekte na kojima je radila, kao što je film "Bilo jednom u Srbiji" u kojem tumači lik Ruške.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

 

 

Pročitajte Pariska avantura sestara Mićalović - Slobodin potez će vas oduševiti

 

Pored filmskih i televizijskih uloga, poznata glumica je angažovana u pozorištu u predstavama "Alisa u zemlji strahova","Šećer je sitan osim kad je kocka", "Tri sorele" i mnogim drugima. Glumica je pre nešto više od mesec dana donela odluku da napusti pozorišnu predstavu koju igra 15 godina. U pitanju je poznati mjuzikl "Čikago" u kojem tumači lik Roksi Hart. Odluka joj nije lako pala, a istu je saopštila nekoliko minuta pre nego što je izašla na scenu da odigra predstavu kojoj je to bilo 300. izvođenje, a Slobodi Mićalović poslednje.

Poznatoj glumici je čitava situacija bila neobična, iako je ona sama donela odluku da se povuče iz predstave i prepusti je mlađoj koleginici: "Cele noći nisam spavala. Uzbuđena sam kao kada smo imali premijeru. Došle su neke nove predstave, pun mi je repertoar. "Čikago" se sada igra vrlo retko, dešavalo se da se izvodi jednom u šest meseci, a to je za glumce i za predstavu pogubno. Želim da odem i da predstavu zapamtim kakva je bila. I lepo je da odeš kada je lepo", rekla je Sloboda za emisiju Excluziv.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading