Sloboda Mićalović

Danas su prijateljice i koleginice, a ljubile su istog: Bivši dečko Slobode Mićalović je muž ove glumice

Autor:

31.08.2023 13:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Svi se pitaju ko je bivši dečko Slobode Mićalović...



Sloboda Mićalović danas je u srećnom braku sa Vojinom Ćetkovićem, a njen ljubavni život pre nego što je otpočela romansu sa glumcem malo kome je poznat.

Naime, bivši dečko Slobode Mićalović je režiser Jug Radivojević koji je kasnije svoju sreću pronašao pored Slobodine koleginice Milene Vasić sa kojom je danas u bračnoj zajednici.

Ata Images

 

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija - izjavio je jednom prilikom Jug.  Zanimljivo je to da je jednom prilikom morao da uskoči u ulogu umesto Vojina.

- Bio sam asistent na predstavi Vide Ognjenović "Devojka mokre kose" u JDP. Nešto je Vojin Ćetković pobrkao termine i nije mogao da se pojavi u predstavi.

Pročitajte Čarobno dvorište i pogled od milion dolara - Ovo je luksuzna vikendica Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

Pošto sam znao tekst, "uskočio" sam u lik Askera. A to nije bila mala uloga - prisetio se bivši dečko Slobode Mićalović.

Jug Radivojević pre Milene Vasić imao je jedan brak u kome je dobio sina Vuka, a glumica se takođe pre njega ostvarila u ulozi majke.

Ata Images

 

Jug i Milena u mladosti su bili u emotivnoj vezi, međutim tada nisu uspeli da istraju zajedno.

- U mladosti smo osećali jaku hemiju, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu - ispričala je glumica svojevremeno. 

Pročitajte Reči Slobode Mićalović svi komentarišu, da li su upućene Vojinu - Možda ćeš se vratiti...

Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: "Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi" - otkrila je Milena.

Inače, Milena je sa Slobodom danas odlična prijateljica i često objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading