Aleksandra Prijović

Prija sinu ispunila želju na koncertu u Zagrebu, suze na sceni, emotivno

Autor:

02.12.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sin Aleksandre Prijović imao je posebnu želju na koncertu



Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Aleksandra Prijović, sinoć je održala svoj prvi koncert u Areni Zagreb.

Pevačica je priredila pravi spektakl i nije mogla da sakrije sreću tim povodom, ali sin Aleksandre Prijović sinoć je bio najveći krivac za njen osmeh.

Ata Images

 

Sin Aleksandre Prijović imao je posebnu želju

Nakon prve uspešne večeri, Aleksandra je sa novinarima podelila svoje utiske i otkrila šta joj je sin priredio, neposredno pre pojavljivanja na sceni.

Pročitajte Aleksandra Prijović ekskluzivno - Kada bi mi otac i majka to rekli, doživela bih najveći poraz

- Nemoguće je ne zaplakati, mogla bih preplakati cele koncerte, kakva je to emocija i koliko je sve to emotivno.

Osećaj ne može da bude bolji, to je nešto neverovatno, kada je moja porodica u pitanju, ja bez njih ne idem nigde i jako mi je bitno da su oni pored mene – rekla je ona.

Ata Images

 

- Što se gostiju tiče, birala sam ljude, koje poznajem. Aco Pejović je moj kum, logično je da on bude tu, on je jako bolestan bio večeras, ali me je, uprkos tome, podržao i pojavio se ovde.

Sin mi je došao, dok sam se presvlačila i rekao da želi da izađe na binu, večeras je baš insistirao, jedva je sačekao treći blok, rekla sam mu da izađe tokom pesme "Zvuk tišine". Ispunila sam mu želju – otkrila je kroz osmeh Aleksandra.

 

Komentari. (0)

Loading