Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović ekskluzivno: Kada bi mi otac i majka to rekli, doživela bih najveći poraz

Autor:

18.11.2023 21:22

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album

Intervju Aleksandre Prijović o velikom uspehu, porodici, velikim snovima...



Intervju Aleksandre Prijović...

Region nekadašnje Jugoslavije poslednjih nedelja pogađa fenomen zvani Prijomanija. Pevačica Aleksandra Prijović (28) će u svega dva i po meseca održati 16 koncerata u velikim halama Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Regionalnu turneju „Od istoka do zapada” startovala je 28. septembra u beogradskoj Štark areni i odmah počela da ruši rekorde. Njeni koncerti postali su događaji koji se ne smeju propustiti.

Privatni album

 

Rasprodala je pet zagrebačkih i tri beogradske arene, tri sarajevske Zetre, tri niška Čaira, dva tuzlanska Mejdana.

Ovim fenomenom tek će se baviti sociolozi, a ekonomisti već jesu s obzirom na to da je postala deo matematičkog zadatka za studente ekonomije u Zagrebu.

Intervju Aleksandre Prijović podigao dosta prašine

U jedinom intervjuu posle koncerata u Sarajevu, Aleksandra otkriva šta je pomislila uoči prvog izlaska na scenu u beogradskoj Areni, zbog čega je na svakom nastupu plakala zajedno sa publikom i kako njen uspeh doživljava četvorogodišnji sin Aleksandar, koji je sve vreme, kao i suprug Filip Živojinović, bio uz nju.

- Pred prvi beogradski koncert našalila sam se i rekla da ne verujem da je sve puno dok se sama ne uverim svojim očima.

To kažem i sada. Ovo je nešto o čemu sam maštala i sanjala, a desilo se neverovatnom brzinom.

Privatni album

 

Šta smatrate da je ključni element što ste postali omiljena pevačica u regionu, stihovi, vaš glas, emocije koje pružate publici ili sve zajedno?

- Sa ovom energijom i emocijom mogla bih da pevam i trideset dana zaredom i da svaki dan bude kao prvi. Ovo je samo početak.

Kada verujete u velike stvari, one se ostvaruju. Ipak, i dalje mi je neverovatno sve što se dešava.

Kada je u pitanju Hrvatska, to je nešto što je premašilo sva moja očekivanja. Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem sreću koju osećam.

Pročitajte Ko je ovde majka, a ko ćerka - Aleksandra Prijović sa mamom u bazenu

Hvala svim ljudima koji su bili na mojim koncertima i onima koji će tek doći. Oduvek sam želela da publika ima isti doživljaj gde god da gostujem, trudila sam se da bude tako.

Pevam od svoje petnaeste godine, znala sam da na sceni provedem i po dvadeset sati. Da li mislite da meni tri, četiri ili pet noći može da bude problem?

Jeste li očekivali ovakav uspeh turneje u regionu?

- Publika voli to što radim, voli moje pesme, zato i dolazi. Jako sam srećna i ponosna što sam ovo doživela, za to sam se trudila i radila do sada.

Kada radite vredno, ulažete i volite celim srcem svoj posao - snovi se ostvaruju.

ATA Images

 

Hvala svima koji su došli, kako u Beogradu, tako i u Sarajevu, hvala svima koji me prate i podržavaju. Hvala mojoj publici. Večeri u Sarajevu ću zauvek pamtiti, bilo je posebno.

Osećate li se sada kao najveća zvezda, što niz rasprodatih koncerata u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu pokazuje?

- Nikada sebi ne bih dozvolila da budem drugačija nego što sam bila. Kada bi mi otac ili majka rekli: “Nisi više ona ista Aleksandra”, to bi za mene bio najveći poraz.

Pročitajte Isti kaput nose Jelena Đoković i prva dama - Zašto poznate Srpkinje toliko vole baš ovaj model?

Meni se ovo nije desilo tek tako, odjednom, iako tako deluje. Radim već deset-jedanaest godina. Velike stvari se ne mogu dogoditi preko noći.

Bilo je mnogo emocija i suza?

- Suza je bilo svuda. Nisam mogla da sakrijem svoje emocije, a i što bih ih krila? 

Dalibor Danilović

 

Na svoju publiku gledam kao na najbliže, jer su svi oni uz mene sve ove godine. Uvek sam želela da snimam što kvalitetnije pesme. Imam sreću što sam za svoje godine i godine karijere ovo uspela.

Kakve utiske je sa beogradskih koncerata poneo vaš sin, šta mu se najviše dopalo?

- Sin Aleksandar se baš opustio. Očekujem da će na sledećim koncertima i zapevati nešto. Sve zna, svega je svestan.

Bio je na koncertima u Beogradu i nekoliko dana kasnije, kada smo prošli pored Arene, rekao je: “Mama, ti si ovde pevala.” 

Privatni album

 

 

Komentari. (0)

Loading