Aleksandra i Filip

Mesto gde ljubav caruje: Nakon tri spektakularna koncerta ovde uživa Aleksandra Prijović sa porodicom (foto)

Autor:

03.10.2023 19:00

Foto:

Foto:

Dom Aleksandre Prijović i Filip Živojinovića prepun je ljubavi, ovo je njihova oaza mira



Danima unazad ne prestaje da se piše o Aleksandri Prijović i njenom nezapamćenom uspehu koji je napravila sa 28 godina napunivši tri Arene dan za danom. 

Mlada pevačica čini se, živi pravu bajku sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom koji je bio mamina najveća podrška na koncertima. A kako je došlo vreme za opuštanje i predah, mnogi se pitaju kako izgleda dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića?

Nedugo nakon venčanja 2018. godine pevačica i kompozitor skućili su se na Bežanijskoj kosi, u komšiluku Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Kako se tada po medijima spekulisalo, velelepna vila koštala ih je pola miliona evra, a prostrani dom skrojili su po svojoj meri.

Za uređenje enterijera pored arhitekata bila je zadužena mlada pevačica koja voli svedenost i jednostavnost pa tako bez mnogo sitnih detalja, ali sa ukusom sređeno je njeno porodično gnezdo.Celim prostorom dominiraju veliki prozori, pa je samim tim ispunjen svetlošću.

Dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića uređen je po poslednjim trendovima

Najviše prostora podređeno je nasledniku Aleksandru i njegovoj igri. Sve je u svetlim tonovima, od zidova preko nameštaja, a dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića urađen je u američkom stilu pa ima nekoliko velikih ogledala i garderobera ispred kojih pevačica voli da se fotografiše.

Impozantna vila ograđena je zidovima i metalnom kapijom i dobro sklonjen od pogleda javnosti. Iako na prvi pogled možda deluje hladno, unutar zidova njihovog doma vlada prava porodična idila.

Pročitajte Nagađalo se da li se vole - Osvanula fotografija koja pokazuje u kakvim su odnosima Prija i Filipova majka

Baš u ovoj oazi mlada muzička zvezda odmara i puni baterije pred nove hale koje su već raspordate širom regiona. O njenom uspehu pričaće se još dugo, a ona najviše voli kada posle koncerta ode u zagrljaj suprugu i sinu u porodičnu kuću.

Komentari. (0)

Loading