Borka Mihajlović

Majka Aleksandre Prijović otkrila istinu o njenom i Filipovom braku, kako će oni reagovati na ove reči?

Autor:

15.02.2024 16:36

Foto: M.M, Antonio Anhel / Ata images

Foto: M.M, Antonio Anhel / Ata images

Majka Aleksandre Prijović otkrila nepoznate detalje iz ćerkinog života



Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi u nizu koncert u Osijeku koji je na svega trideset kilometara od njenog rodnog mesta, te je pevačica ovih dana posebno srećna.

Ipak, niko srećniji nije nego Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović, kojoj mnogi nisu verovali kada se žrtvovala za ćerku da bi ona danas bila ovo što jeste.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica nikada nije krila da joj je upravo mama bila vetar u leđa i najveća podrška tokom takmičenja „Zvezde Granda” u kojem se i proslavila.

A sada je Borka progovorila za „Alo” i otkrila brojne nepoznate detalje iz ćerkinog života, posebno se dotakavši njenog i Filipovog braka:

Majka Aleksandre Prijović nikad iskrenija

- Svakom roditelju bih poželela dete kao što je Aleksandra, odličan učenik, pristojna, staložena - kazala je ona te se nadovezala na navode da Aleksandra nije završila srednju školu:

Antonio Anhel / Ata images

 

- Aleksandra je završila osnovnu školu kao odličan đak, upisala je srednju školu i završila tri godine jer ju je takmičenje usporilo i nije uspela uporedo da završi i četvrtu godinu.

Pročitajte Samo joj to fali, Aleksandra Prijović progovorila o trudnoći - Volela bih da dobijem ćerku

Svakako da Aleksandra planira da završi četvrtu godinu kako se više ne bi pisalo da ima samo osnovnu školu - rekla je majka Aleksandre Prijović.

Borka je samo reči hvale imala i za svog zeta Filipa Živojinovića.

M.M./ATAImages

 

- Filip toliko voli moju Aleksandru, poštuje i ceni, zbog toga ga volim najviše na svetu. To je jedan lep i dobar brak. Filip je jako brižan i galantan.

Komentari. (0)

Loading