Jelena Karleuša

Brižna majka, modna ikona, uspešna pevačica, a da li znate šta je po obrazovanju Jelena Karleuša?

Autor:

11.02.2024 18:03

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Obrazovanje Jelene Karleuše zanima mnoge, evo za šta se pevačica školovalaMužička zvezda, modna ikona i brižna majka reči su kojima se najbolje može opisati Jelena Karleuša.

Iako detalji njenog privatnog života često pune novinske stupce, obrazovanje Jelene Karleuše doskoro je bilo poznato samo najbližim ljudima. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Po završetku osnovne škole upisuje Zemunsku gimnaziju, međutim, ubrzo donosi odluku da se odatle ispiše jer joj se pravila i nastavni kadar nisu dopali. 

Pročitajte Na ivici suza, Jelenu Karleušu savladale emocije - Život bih dala za Duška, uvek ću ga voleti

- Zemunske gimnazije se rado sećam, pogotovo razredne i direktora, koji su bili odvratni. Nije tačno da su me izbacili, ja sam samu sebe izbacila iz više razloga.

Nisu dali devojkama da se šminkaju, ne sme minić da se nosi, ne sme plava kosa, ne sme da se priča na času, ne sme da se jede na času - otkrila je svojevremeno. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Iako je vredno učila i imala najbolje ocene, njeno školovanje otežavala je činjenica da je sa 16 godina snimila prvi album i već uveliko počela da radi. 

Nakon gimnazije, Jelena upisuje Politehničku školu na Novom Beogradu, gde je tada živela sa majkom Divnom. Odabrala je mašinski smer, ali je i od njega brzo odustala. 

Pročitajte Ponovo na okupu - Jelena i Duško zajedno proslavili rođendan ćerkama (foto)

Posle tri meseca obrela se u Srednjoj turističkoj školi, koju je završila vanredno. 

‒ Više sam pevala nego što sam bila na časovima – našalila se pevačica, koja je pohađala i muzičku školu.

Fakultetsko obrazovanje Jelene Karleuše za sada je samo san, a budući da za ovu diplomu nikada nije kasno, odluka da se vrati u školske klupe nas nimalo ne bi iznenadila. 

Komentari. (0)

Loading