Jelena Karleuša

Na ivici suza, Jelenu Karleušu savladale emocije: Život bih dala za Duška, uvek ću ga voleti

Autor:

28.01.2024 15:03

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Emotivne reči Jelene Karleuše posvećene Dušku niko nije očekivao, prelepo



Jelena Karleuša i Duško Tošić su 28. juna 2008. godine svoju ljubav krunisali brakom. Pevačica je tada bila u drugom stanju, a nakon ćerke Atine na svet je došla i devojčica kojoj su dali ime Nika

Bračni partneri zajedno su prošli sito i rešeto, ali je lepih trenutaka bilo više. Da nesuglasice koje su se poslednjih meseci dešavale nisu ugasile ljubav, svedoče emotivne reči Jelene Karleuše. 

Instagram

 

Tokom gostovanja u Informerovom podkastu pevačica je otvorila dušu o odnosu sa još uvek zakonitim suprugom, a reči Jelene Karleuše će otopiti i najtvrđa srca. 

Pročitajte Ponovo na okupu - Jelena i Duško zajedno proslavili rođendan ćerkama (foto)

- Ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece i ja ću ga voleti zauvek.. Smatram da je Duško najlepši muškarac u mom životu, ja bih život dala za njega...

Različiti smo. Ja sam Dušku sve oprostila što je on radio, ali on nije taj tip da oprašta.. Tako da, nije mogao da prevaziđe i ne može. Ima takvih ljudi - otkrila je pevačica.

Reči Jelene Karleuše pune su ljubavi, a da li će ona i Duško uspeti da ispoštuju zavet koji su tog 28. juna dali matičaru, ono čuveno „dok nas smrt ne rastavi“, ostaje nam da vidimo. 

Komentari. (0)

Loading