Duško Tošić

Duško Tošić posle duže vremena uslikan u javnosti, iznenadićete se u čijem društvu (foto)

Autor:

06.09.2023 13:24

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Fotografije Duška Tošića podigle su veliku prašinu u javnostiNovi projekat Dejana Stankovića predstavljen je juče na Belom dvoru u Beogradu.

Svečanom događaju prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti među kojima su Nataša Bekvalac, Sanja Marinković, Dragana i Sanja Džajić, Nataša Ninković sa suprugom i mnogi drugi. 

Ata Images

 

Međutim, kada su fotografije Duška Tošića ugledale svetlost dana mnogi su bili prijatno iznenađeni budući da se dugo nije pojavljivao na gradskim događajima.  

Pročitajte Jelena Karleuša je prošlost - Duško ne krije da je srećan i zadovoljan

Na crvenom tepihu fudbalski menađer se pojavio skockan od glave do pete, a društvo mu je pravio dugogodišnji prijatelj od kojeg se nije odvajao. 

Ata Images

 

Ata Images

 

Podsećanja radi, Duško Tošić našao se pod budnim okom javnosti nakon što ga je Jelena Karleuša u nedavnom intervuu nazvala životnom greškom.  

Pročitajte Pre 17 godina - Ovako su Jelena i Duško izgledali na početku zabavljanja, nikad viđene fotografije

- Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju.

Zato postoji i pesma „Minut“ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala učinilo me je ovako jakom - rekla je, između ostalog, Jelena za Story.

Komentari. (0)

Loading