Duško ostao nem povodom Karleušine i Kanjeove 'Instagram komunikacije': Tošić svu pažnju usmerio na OVO

Autor:

14.03.2022 15:50

Foto:

Foto:

Duško Tošić iznenadio obožavaoce nedavnim objavama na svom Instagram profilu



Poslednjih dana domaći mediji vrve od napisa o navodnoj komunikaciji Duškove supruge Jelene i popularnog američkog repera Kanje Vesta. Iako je reč o spekulacijama, koje ni Karlueša ni Tošić za sada nisu komentarisali, na osnovu poteza popularne pevačice mnogi bi rekli da tu zaista ima nečega, a šta je u pitanju saznacemo u narednim danima.

No, njen suprug Duško Tošić iznenadio je obožavaoce nedavnom objavom koja se našla na njegovom Instagram profilu, a koja je pokazala da je fudbaler u penziji potpuno fokusiran na posao u turskom kulub Bešiktašu.

Pročitajte Nakon porodične drame sa Karleušom: Gde Duško Tošić boravi dok je u Beogradu

Instagram screenshot

 

Naime, Duško je pružio punu podršku bivšim saigračima u predstojećem derbiju sa Galatasarajem, objavivši niz Instagram storija. Iako su mnogi očekivali određenu reakciju, s obzirom da su napisi o njegovoj supruzi i pomenutom reperu sve učestaliji, do toga nije došlo.

Pročitajte Fotke otkrile istinu: Duško Tošić u društvu Jeleninih suparnica, kako će Karleuša reagovati na ovo?

Instagram screenshot

 

Kako će se i da li će se uopšte oglašavati na tu temu videćemo u narednom periodu, no jedno je sigurno - Duško Tošić predan je svom poslu, te je svu pažnju usmerio na Istanbul i njegov klub Bešiktaš.

Instagram screenshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading