Fotke otkrile istinu: Duško Tošić u društvu Jeleninih suparnica, kako će Karleuša reagovati na ovo?

Autor:

12.03.2022 21:00

Foto: Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Dusko Tosic pojavio se u društvu Jeleninih suparnicaDuško Tošić pojavio se nedavno u kvizu 'Ja volim Srbiju', koji se emituje na RTS-u, a njegovo pojavljivanje nije prošlo nezapaženo. Bivši fudbaler našao se rame uz rame sa koleginicama svoje supruge, sa kojima ona, kako se pisalo, već neko vreme ne govori.

Duško Tošić pojavio se u kvizu s ovim pevačicama, kako će Jelena reagovati?

U pitanju je pevačica Rada Manojlović sa kojom je Tošić učestvovao u ovoj emisiji, a svojevremeno, kako piše "Svet&Scandal" njih dve prestale su da govore, iako su imale prethodno dobru komunikaciju. Nakon podrške koju su pružale jedna drugoj, navodni razlog razdora bilo je to što su Jelena i Rada obukle isti kombinezon, za koji je Manojlovićeva kasnije prokometarisala da je nosila i pre svoje koleginice i pre Kim Kardašijan, što joj je diva, prema pisanju pomenutog portala, zamerila.

Pročitajte Nakon porodične drame sa Karleušom: Gde Duško Tošić boravi dok je u Beogradu

rts printscreen

 

Mnogi su nakon emisije spekulisali da će razdor između, navodno, zavađenih koleginica postati još veći, a nije poznato da li Jelena zamera suprugu, koji se sudeći po fotografijama iz emisije, lepo zabavljao sa Jeleninom  navodnom suparnicom. Takođe, Tošić se našao i u društvu Zorice Brunclik, u istoj emisiji, koja je takođe imala sukob sa Jelenom pre nekoliko godina, o čemu su brujali mediji.

Pročitajte U Turskoj je on božanstvo: Duško Tošić se pohvalio poklonom od obožavateljki

rts printscreen

 

- Nedelja ujutru 10:30h. Gledam divnu porodičnu emisiju "Radna akcija" sa svojom unukom na TV Prva. Emisiju prekida reklama za "Zvezde Granda" i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa PENISIMA na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). ZGROŽENA SAM....Što je mnogo mnogo je i od TV Prva a i od Jelene - napisala je Zorica svojevremeno, preneli su mediji, što je Jelenu veoma iznerviralo, a nije joj ostala dužna već joj je uputila dugačko otvoreno pismo, a njihov sukob danima se prepričavao.

S obzirom na pojavljivanje Duška Tošića u javnosti i sa Radom i sa Brunclikovom, ostaje da vidimo kako će njegova supruga Jelena reagovati.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading