Danijela Dimitrovska

April je mesec ljubavi: Tri dana posle rođendana Danijela Dimitrovska oduševila vestima

Autor:

26.04.2024 08:26

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sestra Danijele Dimitrovske proslavila je juče rođendanPre samo četiri dana Danijela Dimitrovska "oduvala" je 37 svećica sa torte, a organizator nezaboravnog rođendanskog iznenađenja bila je njena mlađa sestra Ivana.

Pa su se tako mnogi na trenutak iznenadili kada su videli da je sestra Danijele Dimitrovske proslavila svoj divan dan.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ivana je od voditeljke mlađa pet godina i tri dana, pa je u njihovom porodičnom domu april uvek mesec pun radosti i slavlja jer je poznato koliko su njih dve vezane.

Manekenka nikada nije krila da su joj roditelji i mlađa sestra najveća podrška, kako u karijeri tako i na privatnom planu, gde je u poslednje vreme imala brojne izazove.

Sestra Danijele Dimitrovske veoma podseća na lepu manekenku

Svako ko je video fotografiju juče na Instagramu prokomentarisao je kako je sestra Danijele Dimitrovske njena kopija, jedino im se razlikuje boja kose pošto je Ivana dugogodišnja plavuša.

- "Ti si jedina koja može sve da ti da"... a ja sam tu da ti budem vetar u leđa, podrška iz senke, da budem onaj nevidljivi korak ispred tebe i neprobojni štit. 

Pročitajte Danijela Dimitrovska u društvu ovog muškarca proslavlja rođendan, Jevrema nema ni na vidiku (foto)

- Budi srećna, nasmejana, borbena, kao i do sad. Ostani vatrena jer te to čini posebnom.

Volim te najvišeistom onom ljubavlju kojom ti voliš mene, a za koju samo nas dve znamo jer smo ispod istog srca rođene. Srećan rođendan - napisala je Dimitrovska.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading