Danijela Dimitrovska

Zbog ove žene Danijela Dimitrovska grca u suzama, video snimak sve govori

Autor:

03.04.2024 09:58

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Majka Danijele Dimitrovske je žena izuzetne lepote, najnovije fotografije



Danijela Dimitrovska ostvarila je svetsku karijeru, a sve što je u životu postigla duguje isključivo upornosti, inteligenciji i šarmu, ali i bezuslovnoj podršci roditelja. 

Iako oca i sestru Ivanu neizmerno voli, majka Danijele Dimitrovske ključna je figura u njenom životu. 

F.S. / ATAImages

 

U rođendanskoj poruci koju joj je posvetila nekadašnja manekenka i voditeljka još jednom je pokazala koliko joj Biljanina podrška i ljubav znače, a mnogi su primetili i to da je majka Danijele Dimitrovske izuzetno lepa žena. 

Pročitajte Danijela Dimitrovska zablistala u belom, Jevrem ne krije koliko je srećan (foto)

- Mama, volim te. Znam da ti ovo ne govorim često. I znam da nekad nemam vremena za tebe.

Ali isto znam da si ti uvek bila tu… da se zajedno smejemo, da plačemo, još hiljadu puta, mama, hvala ti na svemu i volim te! Srećan ti rođendan - rekla je voditeljka. 

Slike sa majkom Biljanom često možemo videti na društvenim mrežama, ipak, jedna fotografija privukla je posebnu pažnju javnosti. 

Na njoj vidimo Danijelu koja u društvu roditelja i dečka Jevrema Kosnića uživa na letovanju. Prizor srećne i skladne porodice mnoge je raznežio, a komplimenti ispod fotografije nizali su se kao perle. 

Majka Danijele Dimitrovske uvek je bila puna razumevanja, požrtvovana i zaštitnički nastrojena. Kada je nekadašnja manekenka odlučila da postane deo javnog sveta, roditelji su joj bili najveća podrška.

Pročitajte Danijela Dimitrovska prvi put o ljubavi i braku - Bila sam prevarena (video)

- Sa deset godina mami i tati sam rekla: ‘Želim da budem manekenka’.

Nekako sam znala da ću uvek biti na sceni i oni su u prvi mah bili šokirani jer nisu znali ništa o tome, ali su kao prava podrška kroz ceo život počeli da uče kako bi me na pravi način uveli u taj svet.

Sećam se da je moj cilj bio da potpišem ugovore sa velikim svetskim agencijama, ali bez svesti da to sa sobom nosi odvajanje od porodice, drugačiji način života i slično. 

U jednom momentu se suočavam sa svim tim stvarima i shvatam da sa 15 godina ulazim u život odraslih i borim se sa svim tim u hodu. 

Pročitajte Žena bez kompleksa - Danijela Dimitrovska pokazala koliko je lepa i bez šminke, veliko bravo za hrabrost (foto)

Tu su roditelji odigrali veliku ulogu, a to je da su oni u meni videli veliku želju i podržali me na pravi način kroz razgovore, ali moram da priznam da je bilo puno kriza. 

Sve me vraća na momenat kada se odvajam od porodice, kada prelazim tu žutu traku na aerodromu, pogotovo što su moji roditelji tada bili u vrlo teškoj finansijskoj situaciji - prisetila se voditeljka u emisiji „Na terapiji” dok su suze neumorno tekle niz njeno lice. 

Komentari. (0)

Loading