Danijela Dimitrovska

Žena bez kompleksa: Danijela Dimitrovska pokazala koliko je lepa i bez šminke, veliko bravo za hrabrost (foto)

Autor:

14.10.2023 22:01

Foto:

Foto:

Danijela Dimitrovska bez šminke jednako je lepa kao pod svetlim reflektoraDanijela Dimitrovska bavi se modelingom od svoje 16. godine i u svetu je napravila nezapamćene uspehe.

O njenoj lepoti i harizmi, kako mnogi tvrde, mogu se romani napisati, a nije tajna da su je sve modne kuće i dizajneri angažovali dok se profesionalno bavila manekenstvom. Svoj pečat ostavila je u Parizu, Njujorku i Rimu.

Međutim, retke su prilike kada možemo videti kako izgleda Danijela Dimitrovska bez šminke.

Instagram

 

O njenoj lepoti ne treba pričati. Osvojila je svet. Ali ono što je uradila juče zavređuje samo poštovanje.

Naime, poznato je da dame iz javnog života ne vole da budu uslikane nesređene i bez šminke, što se za Dimitrovsku ne bi moglo reći.

Pročitajte Danijela Dimitrovska u suzama - Beba je stigla, prva fotografija je tu

Ognjenova bivša supruga juče je na Instagramu podelila nekoliko video-zapisa gde je u krupnom kadru bila u potpuno prirodnom izdanju.

Instagram

 

Kako je i sama rekla, to je bio jedan od onih dana kada nije sređena i baš takva je htela da se predstavi javnosti jer i ona ima periode kada nije onakva kakvu je poznajemo.

Ona je ženama na ovaj način poslala snažnu poruku, a to je da se nikada ne treba stideti sebe. Dok njena lepota nije ni najmanje narušena.

Danijela Dimitrovska bez šminke je prelepa

Danijela Dimitrovska bez šminke oduševila je sve njene pratioce, jer je podjednako lepa kao i kada je scenski sređena.

Instagram

 

Iako je tiha patnja mnogih pripadnika muške populacije, njeno srce ukrao je zgodni nekadašnji fudbaler Jevrem Kosnić, s kojim nekadašnja manekenka uživa poslednjih nekoliko meseci u skladnom odnosu i iskrenim emocijama.

Komentari. (0)

Loading