Pamela Anderson

Pustila je da prirodno stari: Ovako danas izgleda Pamela Anderson, svi su zanemeli (foto)

Autor:

04.10.2023 11:10

Foto: Photo by Jon Kopaloff Getty Images

Foto: Photo by Jon Kopaloff Getty Images

Izgled Pamele Anderson ne prestaje da se komentariše, ovo je razlog



Kada se pre nekoliko dana pojavila na reviji brenda „Westwood“, izgled Pamele Anderson privukao je nezapamćenu pažnju javnosti. 

Photo by Jon Kopaloff Getty Images

 

Slavna glumica pojavila se u potpuno prirodnom izdanju, a njen izgled u 56. godini mnoge je iznenadio.Ona se, naime, već neko vreme svuda pojavljuje bez trunke šminke, a nedavno je otkrila zbog čega.

Pročitajte Pamela Anderson posle raskida sa fudbalerom - Slomljena sam, prevarena, boli kao pakao...

Njena dugogodišnja šminkerka  Aleksis Vogel preminula je 2019. godine od raka dojke, a glumica posle toga nije preterano želela da sarađuje sa drugima.

- Aleksis je bila najbolja. Od tada osećam da je, bez Aleksis, za mene bolje da se ne šminkam - rekla je Pamela, a prenosi „Glossy“. Potom je dodala:

Pascal Le Segretain Getty Images

 

- Primetila sam da ljudi imaju komplikovana makeup izdanja, tako da ja idem protiv principa i radim sve suprotno od onoga što drugi čine. 

Pročitajte Ukrali mami šou - Sinovi Pamele Anderson pored nje na crvenom tepihu, ne zna se koji je lepši

- Mislim da svi počinjemo da izgledamo pomalo smešno dok starimo. Nasmejem se sebi kad se pogledam u ogledalo i kažem: „Vau, ovo je stvarno. Šta mi se dešava?“ To je putovanje - otkrila je glumica.

Pascal Le Segretain Getty Images

 

Savršen izgled Pamele Anderson i njena neposrednost nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a komplimenti na njen račun neprestano pristižu.

Komentari. (0)

Loading