Brendon i Dilan

Ukrali mami šou: Sinovi Pamele Anderson pored nje na crvenom tepihu, ne zna se koji je lepši (foto)

Autor:

31.01.2023 18:30

Foto: Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Foto: Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Sinovi Pamele Anderson izrasli su u prelepe momke



U ponedeljak veče ceo Holivud je pričao o jednoj od najvećih seks simbola devedesetih Pameli Anderson. Dokumenarac o njenom životu premijerno je prikazan u Netfliksovom Tudum Teatru u Los Anđelesu, a Pameli su na crvenom tepihu društvo pravili sinovi.

Pročitajte Oteto, prokleto - Još jedan propali brak Pamele Anderson

Photo by Charley Gallay/Getty Images for Netflix

 

Iako gazi šestu deceniju, Pamela izgleda bolje nego ikad u prilog čemu svedoče fotografije u uskoj crvenoj haljini čiji gornji deo neodoljivo podseća na kultni kupaći kostim iz serije „Čuvari plaže“ koja ju je proslavila.

Ipak, prelepu glumicu uspeli su da zasene zgodni sinovi koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Tomijem Li Džonsom. Brendon Tomas Li i Dilan Džeger Li stigli su u pratnji svojih devojaka, a potom su ponosno pozirali sa majkom.

Pročitajte Pamela Anderson - postavši seks simbol izlečila je sekusalne traume

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

 

Nakon kontroverzne serije „Pem i Tomi“, Pamela je odlučila da ispriča svoju stranu priče i istinu o famoznom ukradenom snimku seksa, buran ljubavni život kao i put do slave.

Pročitajte Pamela Anderson se udala u tajnosti

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

 

Pamelin stariji sin Brendon jedan je od producenata dokumentarca, a on kao i njegov brat Dilan u filmu govore o odrastanju uz slavne roditelje i pomenutom ukradenom snimku. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading