Pamela Anderson posle raskida sa fudbalerom: Slomljena sam, prevarena, boli kao pakao...

Autor:

26.06.2019 11:27

Foto:

Foto:



Pamela Anderson i Adil Rami više nisu zajedno. Posle dve godine ljubavi, najpoznatija "Čuvarka plaže" i francuski fudbaler stavili su tačku na svoju vezu, a glumica je sada celom svetu otkrila da ju je 18 godina mlađi Rami varao.

Mlađe je slađe: Pamela Anderson u vezi sa fudbalskom zvezdom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adil Rami fans ⚪? ?? (@team_adil_rami) on Aug 22, 2018 at 9:59am PDT

Ne mogu jedno bez drugog: Pamela Anderson ponovo u zagrljaju 18 godina mlađeg fudbalera (foto)

-Teško je prihvatiti. Dve godine mog života si bila teška laž, prevarena sam. Naterana sam da poverujem da smo u velikoj ljubavi. Slomljena sam, saznala sam u ovih poslednjih par dana da je vodio dupli život. Šalio se o tome kako drugi fudbaleri vode svoje devojke u apartmane blizu svojih žena, nazivao ih je čudovišta - napisala je Pamela na Instagramu.

Seksepilnija nego u vreme “Čuvara plaže”: Pamela Anderson u najizazovnijem izdanju do sada (foto)

Ljubav je planula u junu 2017 i od tada je veza jednog od najpopularnijih svetskih parova u centru pažnje javnosti. Pre popularne glumice proslavljeni sportista bio je u ljubavi sa Sidoni Bijemon, poznatom manekenkom. Fudbaler koji ima nadimak Šrek, igrao je za klub iz Andaluzije, a zatim je prešao u Marselj, a s njim i njegova izabranica koja je sada slomljenog srca jer je prevarena.

-Ovo je još gore, o svemu je lagao.. Kako je moguće da kontroliše srce i um dve žene. Sigurna sam da ima još.. On je čudovište, kako sam mogla da pomognem mnogim ljudima ali nisam bila mudra da pomognem sebi. Narcisi se ne menjaju, Sociopate se ne menjaju. Boli kao pakao. Razgovarala sam sa njegovom bivšom i nju je sve lagao. Ona je u istom šoku i zaista je tužno. To je dokaz da moram da nastavimo dalje, on ne može da nas povredi više. Mislim da se neću oporaviti lako od ovog, nisam glupa devojka ali sam mnogo puta pala na njegove laži i izvinjavanja - dodala je povređena Pamela i nastavila:

 

View this post on Instagram

 

@equipedefrance allez ❤️

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on Nov 17, 2018 at 8:15am PST

Pamela Anderson: Bal pod maskama u društvu mladog princa (foto)

-Napustiću Francusku. On je pokušao sve, slao je cveće, pisma, pojavio se pred mojim hotelom ali ga je obezbeđenje oteralo. Povredio me je i pretio mi bezbroj puta. Čak mi je oterao i prijatelje iz života. Hteo je da me oženi i da upozna mog oca. Osećam se loše zbog njegove bivše sa kojom ima dete. Toliko puta sam pokušala da sa njim razgovaram o njegovoj porodici ali on nije hteo! Trebala sam da znam bolje, ljubomora, fizička i emotivna tortura, to je ogledalo njegovog postupka - zaključila je slomljena Pamela.