Danijela Dimitrovska

Ovo je Biljana, mama Danijele Dimitrovske, sad je jasno od koga je nasledila lepotu (foto)

Autor:

20.11.2023 10:07

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Majka Danijele Dimitrovske njena je najveća podrška u životu



Danijela Dimitrovska nikada nije krila da joj je podrška roditelja bila najvažnija na početku karijere kada niko osim njih nije verovao u njen uspeh.

Iako je izgradila svetsku karijeru, i danas najviše voli kada poseti rodni Požarevac, gde žive otac i majka Danijele Dimitrovske, kao i njena mlađa sestra Ivana sa porodicom.

Ata Images

 

Pre nepuna dva meseca u porodicu popularne manekenke, odnedavno i voditeljke, stigla je devojčica Bianka, ćerka Danijeline mlađe sestre koja je upotpunila njihovu sreću.

Niko nije bio srećniji od bake Biljane koja je posle dva unuka dočekala unuku. Nije tajna da je upravo majka Danijele Dimitrovske njena najveća podrška i oslonac, pa je zbog toga na manekenkinom Instagramu nedavno osvanuo emotivni video-snimak sa mamom.

Majka Danijele Dimitrovske 

Bivša supruga Ognjena Amidžića pozirala je profesionalnim fotografima u društvu mame Bilje, a mnogi koji su snimak pogledali nisu ostali ravnodušni na emocije koje isijavaju iz njih dve. 

 

 

Naime, Danijela je poželela da mami zahvali za sve što joj je u životu pružila, što je uvek bila tu za nju, a u jednom trenutku obe su zaplakale od sreće.

Pročitajte Danijela i Nikolija u istoj haljini, rasprodata u rekordnom roku (foto)

- Mama, volim te. Znam da ti ovo ne govorim često. I znam da nekad nemam vremena za tebe. Ali takođe znam da si ti uvek bila tu. Da se zajedno smejemo, plačemo.

Da me zagrliš i kažeš da će sve biti u redu. Nekad je teško biti mama. I nekad mislimo da smo mogle da budemo bolje, ali mama... Molim te, ne zaboravi da si ti oduvek bila najbolja - stoji u opisu video-snimka majke i ćerke.

 

 

Danijelini pratioci složni su u tome da je nestvarnu lepotu upravo nasledila od majke kojoj godine ne mogu ništa već blista kao i njena naslednica.

Komentari. (0)

Loading