Danijela i Nikolija

Danijela i Nikolija u istoj haljini, rasprodata u rekordnom roku (foto)

Autor:

09.11.2023 14:13

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Modni duel Danijele Dimitrovske i Nikolije Jovanović svi komentarišu



Danijela Dimitrovska od nedavno je uplovila u voditeljske vode, pa tako tri dana nedeljno gledaocima poželi "dobro jutro" sa Blic televizije. 

Čini se da joj taj posao odlično ide, pa je sinoć upravo ona bila moderator promocije nove linije čarapa Lepe Brene. 

Ni slutila nije Ognjenova bivša supruga da će napraviti opštu pometnju kada se pojavi u elegantnoj crnoj haljini i time otpočne modni duel Danijele Dimitrovske i Nikolije Jovanović.

Boško Karanović

 

Top model pojavila se u dugoj crnoj haljini sa nenametljivim šljokičastim detaljima. Ovaj model u prvi plan je istakao Danijelinu izvajanu figuru i dekolte.

Uz jednostavan a efektan komad garderobe savršeno je uklopila otvorene sandale i malu, crnu torbu. 

Modni duel Danijele Dimitrovske i Nikolije Jovanović - drugarice imaju isti ukus

Ipak, ne bi tu bilo ništa posebno drugačije, jer smo navikli da bivša partnerka Ognjena Amidžića ne greši kada je moda u pitanju da se ona nije odlučila za istu haljinu kao i njena prijateljica, Nikolija Jovanović.

Ćerka Vesne Zmijanac nedavno je snimila emisiju "Balkanskom ulicom" sa Vesnom Dedić koja će se emitovati ove nedelje u identičnoj toaleti.

Instagram

 

Pročitajte Žena bez kompleksa - Danijela Dimitrovska pokazala koliko je lepa i bez šminke, veliko bravo za hrabrost (foto)

Modni duel Danijele Dimitrovske i Nikolije Jovanović posebno je zanimljiv jer se zna da su njih dve u veoma bliskom odnosu, te se postavlja pitanje da li će se reperka uvrediti što joj je drugarica u potpunosti iskopirala stajling.

Iako su drugačije građene, ova haljina obema stoji kao salivena što je prednost ovakvog modela, a šta vi kažete, kome ipak za nijansu bolje pristaje?

Anketa

 

Komentari. (0)

Loading