Modni okršaj

Sofija Milošević i Danijela Dimitrovska u nikad većem modnom okršaju, kojoj bolje stoji prelepa, roze haljina?

Autor:

20.07.2023 17:15

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Modni okršaj Sofije Milošević i Danijele DImitrovske svi komentarišu, kojoj bolje stoji roze haljina?Sofija Milošević i Danijela Dimitrovska prepoznatljive su po istančanom i prefinjenom stilu, a njihove odevne kombinacije su prava poslastica za modne znalce.  

Kako ovih dana svet trese Barbi groznica poznate dame prošetale su svoje roze haljinice, a imune na ovaj trend nisu ostale ni naše slavne manekenke. 

Ata Images

 

Naime, Danijela Dimitrovska pojavila se na premijeri filma Barbi u mini-haljini na jedno rame, sa diskretnim šljokicama, koja je pratila njenu savršenu liniju. 

Pročitajte I to smo dočekali - Danijela Dimitrovska blista u belom, na ruci sija prsten (foto)

Celokupan stajling upotpunila je trendi salonkama, dok joj je kosa bila uvijena u blage talase, a šminka jedva primetna. 

Identičnu haljinu je pre nekoliko nedelja ponela i Sofija Milošević koja zahvaljujući plavoj boji kose mnoge podseća na pravu barbiku. 

Ata Images

 

Manekenka je pomenutu kreaciju nosila na promociji albuma Sare Jovanović, a njen izgled nikoga nije ostavio ravnodušnim. 

Pročitajte Hit komad - Omiljena torba Sofije Milošević zaludela je svet, a vredi čitavo bogatstvo (foto)

Modni okršaj Sofije Milošević i Danijele Dimitrovske pokrenuo je lavinu komentara, a nas zanima i vaše mišljenje - kojoj bolje stoji ova prelepa kreacija? 

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading