Sofija Milošević

Samo za odabrane: Sofija Milošević proslavila rođendan gala žurkom, zvezde napravile šou, a tek kako su izgledale (video)

Autor:

20.03.2023 12:35

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Rođendan Sofije Milošević obeležen je u jednom poznatom restoranu, a gošće su bile brojne poznate ličnosti koje su neumorno plesale do sitnih sati



Sofija Milošević napunila je 32. godine i tim povodom napravila je glamuroznu proslavu. Manekenka je sa svojim prijateljima slavila u jednom poznatom beogradskom lokalu do sitnih sati, a veselo društvo zabavljale su Rada Manojlović i Tea Tairović koje su atmosferu dovele do usijanja.

Pročitajte Gde li ga je do sada krila - Ovaj lepotan je brat Sofije Milošević, neverovatno koliko liče (foto)


Među odabranim zvanicama su bile Bojana Krsmanović, Ksenija Bujišić, Jelisaveta Orašanin, a najveselije su zasigurno bile Milica Pavlović i Jelena Karleuša koja je neumorno plesala.

Pročitajte Luka Jović proslavio rođendan - Ovako izgleda najoriginalnija zabava u gradu (video)


Kao što se to od nje i očekivalo, slavljenica je mislila na svaki detalj kada je u pitanju dekoracija, te je ambijent bio ukrašen prelepim cvetnim aranžmanima, svećama i balonima. 

Pročitajte Uvek uz Luku Jovića - Može i ovako

Instagram

 

Posle raskošne trpeze stigla je torta u obliku srca ukrašena jagodama i sa neizostavnim prskalicama. Dok su se smenjivale popularne folk numere, a gošće žarile i palile podijumom, došlo je vreme da slavljenica promeni haljinu, pa je njeno drugo izdanje odušeilo sve prisutne.

Pročitajte Kako će regovati Sofija Milošević - Glumica ga zalepila u album


Sofija se iz mini roze haljine presvukla  u elegantnu zlatnu kreaciju na jedno rame koja je savršeno isticala njenu siluetu, dok je kosu podigla u raskošnu punđu koja neodoljivo podseća na onu koju je svojevremeno nosila Pamela Anderson

Pročitajte Savršen za sezonu letnjih venčanja - Make up manekenke želećete odmah da iskopirate

Instagram

 

Iako zbog poslovnih obaveza Sofijin izabranik Luka Jović nije mogao da prisustvuje slavlju, on joj je pre dva dana, tačno na dan rođendana čestitao simpatičnom porukom. 

"Nemoj da misliš da si danas nešto posebna zato što ti je rođendan. Posebna si svaki dan. Srećan rođendan, ljubavi", napisao je fudbaler i raznežio brojne pratioce.

Instagram

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading