Sloboda Mićalović

Ovako se glumci provode: Sloboda Mićalović se latila mikrofona i zakuvala atmosferu u kafani (video)

Autor:

15.03.2023 17:00

Foto:

Foto:

Sloboda Mićalović peva rado za svoje prijatelje, te se na jednom sinoćnjem slavlju latila mikrofona i dovela atmosferu do usijanja



Glumački talenat Slobode Mićalović svima je dobro poznat, a da ima i raskošan vokal uverili smo se kada je u „Zoni Zamfirovoj“ otpevala pesmu „Stanika“. Lepa glumica pokazala je da je i dalje u formi kada je pevanje u pitanju, kada se sinoć u jednoj kafani latila mikrofona i oduševila sve prisutne.

Pročitajte Glumice oborile s nogu - Sloboda, Nina, Jelisaveta... Koja je imala najbolji stajling? (foto)

Ata Images

 

Veselo društvo među kojima su bili Milena Radulović, Andrija Milošević i njegova supruga Aleksandra Tomić uživalo je u hitovima narodne muzike, a onda je u jednom trenutku Sloboda zapevala čuvenu Breninu pesmu „Evo zima će“ i dovela atmosferu do usijanja.

Pročitajte Dragana Mićalović proslavila 32. rođendan - Sestre na okupu, ne zna se koja je lepša (foto)

Bobi se pridružila koleginica Đeđa koja je zajedno sa njom u zanosu pevala stihove „Što me nisi duže čekao“, dok je sve zabeležila Milena Radulović.

Inače, Sloboda rado zapeva svojim prijateljima na privatnim proslavama, što je učinila u na rođendanu svoje kume Nataše Ninković gde je pevala pesmu Vesne Zmijanac „Kad zamirišu jorgovani“.

Evo kako je to zvučalo.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading