Dragana Mićalović

Dragana Mićalović proslavila 32. rođendan: Sestre na okupu, ne zna se koja je lepša (foto)

Autor:

06.03.2023 11:15

Foto:

Foto:

Rođendan Dragane Mićalović bio je u krugu porodice i najbližih prijatelja, zavirite na njenu proslavuDragana Mićalović proslavila je 32. rođendan i tim povodom organizovala je nezaboravno okupljanje u jednoj beogradskoj kafani. Na ovaj dan uz lepu glumicu bile su njene sestra Sloboda i Mirjana, kao i najbliži krug prijatelja.

Pročitajte Provokacija, ali sa stilom - Dragana u haljini koja golica maštu mnogima, da li je previše? (foto)

Instagram

 

Dragana je plenila u plavoj haljini neobičnog kroja, a ništa manje atraktivno nisu izgledale ni njene sestre. Sloboda je bila u svom prepoznatljivom svedenom stilu, i još jednom pokazala istinitost tvrdnje - manje je više. 

Pročitajte Nezaboravna kombinacija za večernji izlazak - Sloboda Mićalović u crnoj haljini

Instagram

 

Osim sestara sa kojima je jako bliska, Draganinom rođendanu prisustvovala je i njena dobra prijateljica Milica Pavlović.

Pročitajte Diskretni seksepil - Glumica u nesvakidašnjem izdanju

Instagram

 

"Zahvalna sam ti živote! Zahvalna što su moji! Toliko je bilo divno da pola slika nemam. Volim vas!!!! Hvala još jednom", napisala je Dragana pored seta fotografija na svom Instagram nalogu, a da je provod zaista bio nezaboravan svedoče video zapisi na kojima Dragana sa svojim gostima uživa uz zvuke harmonike i velikih hitova narodne muzike. 

Zavirite na Draganinu proslavu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading