Marija Petronijević

Mamin osmeh: Marija Petronijević sa sinom u naručju proslavila rođendan, najslađa fotografija

Autor:

24.02.2023 12:30

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Sin Marije Petronijević je neodoljiv, ima osmeh na mamu



Marija Petronijević pre nekoliko godina preselila se na selo gde je stvorila pravu oazu mira. Pre nešto više od godinu dana Marija i njen suprug proširili su porodicu i dobili sina kome su omogućili bezbrižan život u zdravom okruženju, pa mališan sada provodi nezaboravne trenutke u prirodi. 

Pročitajte Nešto slađe skoro niste videli - Sin Marije Petronijević prohodao, jagnje mu je najbolji drug (foto)

Lepa glumica više puta je istakla da uživa u mirnom i skromnom životu, te je u tom duhu, u krugu porodice, proslavila 36. rođendan. Kao što smo to od nje navikli, Marija je i ovaj put blistala u prirodnom izdanju i sa sinom u naručju pozirala pored torte, a pretpostavljamo da je glumičin izabranik bio u ulozi fotografa.

Pročitajte Ne filtriram slike, ali sam postavila životni filter - Marija Petronijević pokazala brata i poslala snažnu poruku (foto)

Zajedniki trenutak Marija je podelila na svom Instagram nalogu, a usledilo je mnoštvo čestitki kao i komentara da je njen sin neodoljiv, toliko da je čak uspeo da zaseni prelepu mamu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Slavko

25.02.2023 05:38

Ubedljivo najlepša glumica u Srbiji,mislio sam da sam pristrasan zato što je sa mog užičkog kraja ali tako je-Monika Beluči iz Srbije.Za pohvalu je njen stil života koji propagira majčinstvo i porodične vrednosti i povratak prirodnoj sredini.