Pirs Brosnan

Posle smrti supruge, bol je bivala sve veća... Pirs Brosnan je utehu pronašao u njoj, znao je da će mu pomoći

Autor:

15.01.2023 18:00

Foto: getty

Foto: getty

Glumac Pirs Brosnan već godinama slika



Glumac  Pirs Brosnan već godinama slika, a počeo je u nadi da će se izboriti sa teškim emocionalnim situacijama i tugom posle smrti prve supruge, glumice Kasandre Haris, na čiji nagovor je i otišao u Holivud. Zgodni Irac, filmski Džejms Bond, koji je u braku sa Australijankom bio jedanaest godina, uzeo je četkicu u ruke dok mu je supruga bila teško bolesna i primala hemoterapije. 

Pročitajte Pirs Brosnan o porodičnim tragedijama koje su mu zauvek promenile život - Za mene čaša nije uvek napola puna

getty

 

- Samo sam jedne noći ustao, kupio planta i boje i počeo. Prvo sam crtao, da bih izrazio bol i emocije i ublažio patnju, koja je bila ogromna- otkrio je Pirs jednom prilikom. 

Pirs je slomljeno srce nastavio da leči bojama i posle Kasandrine smrti, koju je negovao do smrti. a 22 godine kasnije, dok je tokom leta 2013. u Beogradu snimao film "November Man" doživeo je još jednu tragediju. Kasandrina ćerka Šarlot, koju je usvojio, preminula je, posle trogodišnje borbe, od raka jajnika, baš kao i njena majka 22 godine ranije. 

Pročitajte Iznenada - Preminula ćerka kralja rokenrola Lisa Mari Prisli

Instagram

 

Pirs je strast za slikanjem otkrio u 16. godini, kad je odlučio da napusti redovno školovanje i počeo je da se usavršava u komercijalnoj ilustraciji u Umetničkoj školi Sent Marten u Londonu. Ali to nije dugo trajalo, brzo se osmelio da se ipak okuša u glumi. Iako je snimio dosta filmova u Holivudu, proslavila ga je uloga najpoznatijeg tajnog agenta na svetu Džejmsa Bonda koju je tumačio u četiri nastavka popularne franšize. Deset godina posle smrti prve supruge oženio se novinarkom Kili Šej Smit, sa kojom je dobio sinove Parisa i Šona. Porodica živi na Havajima, a Pirs sve manje snima, a više slika, nalazeći u tome ogromno zadovoljstvo. 

Instagram 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading